Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcélAgyar
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És ha én innen hardverapróról vettem, és megvan az eredeti tulajdonos garanciajegye, számlája akkor érvényes a HP gyári garancia?
-
Conv
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem csodálkozom a válaszod stílusán, különösen, hogy rögtön a "te mit árulsz" gondolattal ébredsz. Nem mindenki ezzel él.
Képzeld csak, nem árulok semmit, sokkal inkább ITT vettem az említett gépemet egy tök megbízható és sokak által jól ismert, igen régi eladótól.Más: szerinted az E-bayen, Amazonon és akár HA-n az a rengeteg új vagy újszerűként hirdetett gép mind 3 éves múlt? Dehogy, te is tudod, 3 éve még a gondolata sem létezett az érintett típusoknak és gyakran szinte teljes a 3 éves garancia, 1-3 hónapok hiányoznak belőle... Viszont nyilván meg van a következő támadó válaszod erre is, szíved rajta!
Javaslom, hogy polgári joggal kapcsolatban itt ne vitatkozzunk, ebben egyáltalán nem vagyunk egy szinten, hidd el. De azért elmondom, alapból semmiféle írásbeli tulajdonjog bizonyítási kényszered nincsen egy ingósággal kapcsolatban. Természetesen egyszerűsítheti az életed, ha van legalább egy adásvételi szerződésed. Létezik olyan, aki nem így vásárol értékesebb használt telefont, informatikai eszközt??? Én biztosan nem tenném enélkül.
Határozottan visszautasítom, hogy személyeskedj és bármiféle feketepiacot emlegess velem kapcsolatban. A PH fórumokra vagy a HA-ra gondolsz?
Esetleg az a gond, hogy valaki rajtad kívül itt (eltérő) véleményt fejt ki? Hisz látod, épp elegen írtuk, hogy LEHET garanciát érvényesíteni a számla bemutatása nélkül ebben a termékkörben. ELFOGADJA a szervíz, hogy nehogy félremagyarázd és sanda célzásokat tegyél ismét! Esetleg az a gond, hogy mások is árul vagy vásárol itt, hogy valaki magánszemélyként az elmúlt 5 évben 2 saját notebookot a HA-n elad vagy vesz másikat, akár az említett HP business kategóriában, az újhoz képest kb. kétharmad áron? A HP business termékek garanciáját itthon annál a pár feljogosított szervíznél nyugodtan intézheted garlevél nélkül, ahogyan ezt te SOKKAL jobban tudod nálunk, mezei olvasóknál!Részemről befejeztem, a továbbiakban ezzel kapcsolatban ignorálom hozzászólásaid. A kritikába "rejtett" és teljesen alaptalan burkolt fenyegetést pedig a továbbiakban velem kapcsolatban, kérlek kerüld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Képzeld csak, nem árulok semmit, sokkal inkább ITT vettem az említett gépemet egy tök megbízható és sokak által jól ismert, igen régi eladótól.
Pyttawrx