Hirdetés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Elmegy.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
affli
tag
Ennyi elég is a középkategória alján, a minőségi ugrás ugyanis dupla áron kezdődik
Androidnál maradva pl. már egy Xiaomi Pad 5 (6GB RAM/SD860) is minőségi ugrás ehhez képest, a Pad 6-ról (8GB/SD870) nem is beszélve, nem sokkal 100ezer felett...
[ Szerkesztve ]
Retro RULZ:)
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyi pénzért ez kellemetlenül túlárazott...
Ezeréves SoC... A többit hagyjuk is.
Volt a kezemben nemrég egy ilyen SoC-s tablet, pedig az kisebb kijelzőt hajtott, de dadogós volt az egész.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
kbyte1024
addikt
Ez megért egy tetszett plecsnit?? Vicc kategória! Hát az a fényerő?, az a vas? De van nagy képernyő hurrá
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
cs.zs.
addikt
Almát az almával illik összemérni, hasonlót a hasonlóval.
Pár hete vagyunk tulajdonosai egy Lenovo Tab M10 Plus-nak, ami 10,6" kijelzőt vonultat fel, ugyanígy 2000x1200 felbontással, a MA teszt szerint 450 nit fényerővel. A miénk Snapdragon procis, ZAAN0182GR, ugyanígy 4/128 gigás kivitel, és amivel mindenképp többet ad, mint jelen teszt alanya: microSD-slot is van, meg nanosim-slot is, és beépített 4G modem is van benne. Yettelnél feltöltősben kb 93000 Ft, eMagon tokkal+érintőcerkával 106 ezerért láttam.[ Szerkesztve ]
2 út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
-
cs.zs.
addikt
Azt csak azért írtam ki, mert a MA tesztben szereplő Lenovoban nem Snapdr volt, hanem MTK. Hangsúlyozták ők is, hogy ez a jobb. Én ezt sem érzem erőgépnek, akkor az MTK gyengécske lenne?
Honorhoz képest legfőbb előnye a bővíthetőség, 4G. A Honor előnye hogy mégnagyobb (ha valakinek ez számít)2 út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
-
p2pp
őstag
Sosem értettem a táblákba tisztelet annak az 1-2 kivételnek,
miért tesznek gizda hardvereket?
De hátha itt tudja vki?Iphone 14 Pro 16.6 Huawei Watch GT2
-
cs.zs.
addikt
Játszani nagyon jó rajta, sokkal jobb mint egy telefonon, de előjönnek a korlátai. Grafikus beállítások nem vehetők magasra ("nem támogatott"), mint ahogy a 60 Hz sem, csak max 30...
Filmezésre, Youtubra, böngészésre, levelezésre hibátlan.
2 út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
-
SkyLine3000
addikt
Ugyanez volt a címe a Realme Pad tablet tesztjének is. "Vissza az iskolapadba."
-
janeszgol
félisten
-
kbyte1024
addikt
Mert mindkettő a felejthető kategoria
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mutatós alumíniumházba pakolt a Honor jófajta óriáskijelzőt és gyengécske hardvert.
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
- Sim kártyás Samsung Galaxy Tab 2 10.1 leárazás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB 2026.08.11 gyártói garancia
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest