Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Orlin #8907 üzenetére

    Gyakorlatilag kell lennie, ha máshogy nem a szerződés felmondásával. A kérdés inkább az, hogy mi ennek a díja (mellesleg ha pont ezt megkeresed a hirdetményeben, akkor az egyben meg is válaszolja, hogy van-e.)
    [Lehet előtörlesztésről beszélnek csak, de ugye ha mindent előtörlesztesz, akkor kamatokat úgy se szedhetnek. (Persze más költség még lehet, pl. kezelési, számlamegszüntetési).]

    Jótanács: nagy bankfiókba menjél be, és mindenre, amire rákérdezel és számodra fontos, azt kérd, hogy mutassa is meg a hirdetményben/szerződésben/ÁSZF-ben, mielőtt bármit is aláírnál.

    Engem szóban megpróbáltak átverni. (Olyan visszatérítéssel hitegetett, amiről pontosan tudta, hogy nekem nem jár. Szerencsémre a én néztem a banki hirdetést/hirdetményt is és rosszul tudta; de ha az ügyintéző tudatállapotán múlt volna, akkor simán átvág ~200ezer Ft-tal.) [Ez a Corvin negyedi Erste fiók volt, de korábban is volt vagy 3 dolog, amit nem tudtak, vagy nem jól tudtak.]

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák