Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #7828 üzenetére

    Ma megint belefutottam, arra emlékezett, hogy mindig bankkártyával fizetek, de arra már nem, hogy múltkor mivel hárítottam el a dolgot, sőt, hogy elhárítottam volna... legalábbis ezt a következtetést vonom le abból, hogy most azt mondta, sokat fizetsz bannkártyával, nálunk is van már 370 Ft-os számlavezetésidíjtól, mondom nekem a CIB-nél 0 Ft-os van, azt mondja: ja, bocsi :D

    Egyébként ilyen vacak kondíciós listával mint amit a "család bankja" összeadott, beleértve a korlátozásokat is, meg a fapados felületet az elavult SMS-eses megoldással és mindezt drágán, tényleg csak a nagyon világtól elzártakat tudják megfogni :)

    Holnap fateromnál elkezdem a Budapest Bank mobilbank igénylést is, hga már ott bankol... igazából csak azért teszi, mert az ERSE-vel megbánta, ezeknek meg van itt bankfiókjuk. Viszont a mobilbank azért lesz jó, mert az SMS díjat elfelejtheti, Internet van, mobilapplikációjuk (most már) van. Nekem meg azért lesz jó, mert levideózhatom azt a felületet is, és pár napon belül (igénylés, faterom személyes tempója mire beér ide a helyi fiókba) lesz a CIB-es mellett legalább olyan videóm is :)

Új hozzászólás Aktív témák