Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave93

    őstag

    Sziasztok!

    Erasmus ösztöndíjjal fogok szeptembertől Angliába menni fél évre, ehhez itthon augusztusra már kell lennie egy euro alapú devizaszámlának, amire el tudják utalni az ösztöndíjamat egy összegben.

    A lényeg tehát, hogy csak egy komolyabb összeg fog rá érkezni egyszer, utána maximum egy-két havonta fizetnek be rá forintban a családból ha elfogy a lóvém. Kint gondolom érdemesebb lenne kártyával fizetni, ezért olyan csomag kellene, ahol a kártya éves díja nem brutális, és az forint-euro-font váltás nem a lehető legsz@rabb árfolyamon megy.

    Jelenleg az OTP-nél van Junior számlám + kártyám ha ez esetleg számít. Ahogy néztem a Raiffeisen-nél nincs számlavezetési díj és számlanyitási díj, de figyelembe kell venni ugye a kártya éves díját is, illetve a váltási árfolyamokat is, így már nem igazán tudom eldönteni hol lenne érdemes nyitni számlát, nem tudom melyik bank milyen árfolyamon szokott váltani.

    Van valakinek esetleg friss tapasztalata, hogy hol érdemes a fentieket figyelme véve devizaszámlát nyitni + kártyát igényelni?

    Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák