- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
Én április 8-án kaptam az emailt a Rafitól és tegnap hívott az ügyintéző. Rövid beszélgetés volt, mert mondtam neki, hogy sokkal kedvezőtlenebb az új csomag ezért majd valószinű felmondom. Ami persze nem biztos, mert mivel van náluk lakáshitelem, ahhoz kell valami számla. Bár tudom a lakáshiteles technikai számla számát, mert már utaltam rá és gondolom simán lehetne utalni rá külső bankszámláról is.
Ha pedig marad valamelyik új csomag néha elszórakozom majd vele, hogy 20000 Ft-onként utalok. Apropó tudja valaki egyszerre hány utalást lehet aláírni? Ha jól emlékszem pl. a KH-nál csak 5 db-ot.
De a fizetési kérelemmel is tudok majd játszani, igaz nem inden esetben.
Szóval valószinű én kivárom míg jön valami hivatalos levél, konkrét dátummal és majd akkor ráérek dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs