Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Worker

    aktív tag

    válasz cocka #2194 üzenetére

    Egyébként ahogy látom még mindig "közhiedelem" - és sokáig én is ebben voltam - hogy az OTP "csak rabló módon működhet", gyak. minden fórumon ilyesmi hozzáállással lehet szembefutni.
    Bőven nem vagyok OTP-fan (épp lentebb én is kérdeztem, hogy lehet váltanék, meg egyébként is objektíven igyekszem szemlélni a dolgokat), viszont el kell ismerni, hogy a Junior csomagok, és most amibe átkerültem Jump csomag simán jó, a többi bank sem igazán tud jobbat nyújtani.
    Vagy ha mégis tud minimálisan jobb kondíciókat egy másik bank, akkor nem szabad elfelejteni azt a biztonságérzetet, hogy várhatóan az OTP-nél kell a legkevésbé attól félni, hogy bedől, valamint még mindig bőven OTP-s ATM-ből van a legtöbb az országban (kényelem).
    A korrekt - és szintén kényelmes - OTPdirekt szolgáltatás meg csak hab a tortán.

    Akárhogy nézegetem a többi bank kondícióit, fiatalként egyszerűen már nem érzem azt, hogy váltani akarnék, majd ha betöltöm a 28-at is, és kiesek a Jump-ból, akkor már lehet, hogy tényleg váltani kell, de 28 év alatt az OTP teljesen korrekt.

    Plusz érvelésnek csak pár dolog a Jumphoz:
    - 159 számlavezetési díj/hó
    - Ingyen OTPdirekt (csak az érkező SMS-eket kell havi 1x fizetni, de ez se nagy kunszt azért cserébe, hogy mindig látod ha pénzmozgás van)
    - havi 2x ingyen kp. felvétel (és utána se horribilisen drága)
    - mindenféle netes vásárlásnál működik a cucc (Paypal, ebay, Steam stb.)
    - értékpapírszámla ügyintézés szintén OTPdirekten keresztül, megint csak ingyér

    [ Szerkesztve ]

    "To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

Új hozzászólás Aktív témák