Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • merqree

    őstag

    válasz Mauzes #14273 üzenetére

    "Bár a netbankjuk elég régi fos."

    Mielőtt a Gránithoz mentem volna (előtte Budapest Bankos voltam 1997-2014 között), a bankok netbankjának a demoját néztem meg. Pont az fogott meg a GránitBank netbankjában, hogy halál egyszerű, semmi csicsa nincs benne.
    Nem csak halál egyszerű, de számomra piszkosul jól kezelhető is. A "szabadformátumú levél", mint kapcsolattartási lehetőség a netbankon keresztül viccesnek hat, ellenben hétköznap rövid időn belül válaszolnak rá.
    A másik nagy dolog, videobank, imádom.

    A mobil applikáció (androidon használom) néha ismeretlen okból (sejtésem szerint amikor az android a playből valamelyik google összetevő frissíti saját magát) elfelejti a bankkártyát, ilyenkor nem tudok a telefonnal (NFC) fizetni, újra hozzá kell adnom. Az applikáció költségvetési kimutatást is készít, így nincs szükség külön programra, vagy excel buherára, sőt ez a része öntanuló, azaz, ha pl az Auchanban vásárolsz, és azt akarod, minden Auchan-os költésed a (hülye példa) gépkocsi törlesztés kategóriába tartozzon, akkor ezt megjegyzi és újabb "tanításig", így is kategorizálja.

    Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mióta ügyfelük vagyok hányszor mentem be a "fiókba".

Új hozzászólás Aktív témák