Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    Most küldtem el a Gránit Banknak az alábbiakat, én azt hiszem lassan abbahagyom az ajánlásukat:

    Tisztelt Gránit Bank (munkatársai)!

    Sajnálattal veszem tudomásul, hogy mostmár szinte havonta kell Önöknek szabad formátumú levélben panaszt írnom.
    Pedig éveken át olyan jól működött az a rendszer, hogy én intézgettem a pénzügyeimet, Önök pedig flottul vezették bankszámlámat, minden pontosan úgy volt, ahogy az a hirdetményben szerepelt, a szoftvereik nem hibáztak, még ha kevesebb funkció is volt bennük.

    A mostani konkrét problémám: mivel megint épp nem működik az android-os mobil applikációban a számlatörténet megjelenítése (üres képernyő jelenik meg, mint estefele általában, napközben pedig háromból egyszer, gondolom a szervereik terheltségétől függően), ezért a netbankban kellett kikeresnem egy múltbéli tranzakciót. Itt vettem észre, hogy a percekkel ezelőtt véget ért június hónapra a szokásos banki díjakon túl 20 Ft SMS díjat is felszámoltak. Ezek után már megnéztem, hogy május hónapra pedig anno 40 Ft SMS díjat számoltak fel.
    Tekintve, hogy hónapok óta iSMS-re van állítva a telefonomon a Gránit bank alkalmazása és ennek megfelelően csak és kizárólag netbank-os tranzakciót megerősítő SMS-eket szoktam Önöktől kapni (mint amilyet most is fogok kapni, hogy ezt a levelet elküldhessem), nem tudom mire vélni a dolgot. Tudomásom (sőt az aktuális hirdetmény) szerint a netbanki tranzakciót megerősítő SMS ingyenes.

    Nyilván az összeg számomra nem releváns, most is csak azért tűnt fel, mert benne volt a legutolsó 5 tranzakciómban. Ezért nem is érdekel, hogy mióta megy ez így, viszont szeretném, ha a hiba (vagy esetleg a tévedésem) okát feltárnák és javítanák (vagy tájékoztatnának, hogy milyen SMS-eknek a díja is ez.)

    Ha pedig igazam van, és ez egy újabb bug a rendszerükben, akkor pedig legyenek kedvesek összekapni magukat, mert a rendszeres hibák előbb-utóbb bizony elveszik az ügyfelek kedvét a "digitális bankolástól".

    Üdv,
    Wolf Péter

    Ui.: Ez a 2. próbálkozásom, e levél elküldésére "Nem várt hiba" miatt. De persze 2 tr.-s SMS-t kaptam ugyanazzal a kóddal. Mennyiért???

    ----
    A végén rövidítenem kellett, mert kifogytam a 2000 karakterből. :DD

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák