- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
-
KTU
addikt
válasz kleinguru #10099 üzenetére
Szimultán használom az OTP-t és CIB Eco-t.
CIB-nél bankon belüli utalás 20 és 21 óra közt átment azonnal.
OTP-nél már csak holnapi értéknapot enged.OTP ATM befizetés azonnal megjelenik a számlán, akár hétvégén este, gyakorlatilag bármikor.
CIB ATM befizetés borítékos, több nap.3D Secure szolgáltatás működik a CIB-nél, jön az üzenet azonnal.
Alkalmazás szerintem már normális sebességgel működik."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Huroq
senior tag
A CIB ATM befizetés nem feltétlen több nap, legalábbis nálam sosem volt még több nap.
Amennyiben reggel 8 -ig befizetek, akkor aznap 10-11 -ig jóváírják. Ha 8 után tudom csak, akkor másnap 10-11 körül. Természetesen ez attól még kőkorszaki megoldás az OTP és egyéb bankok azonnali befizetéséhez képest. -
axioma
veterán
válasz Peterhappy #10098 üzenetére
Epp az egyik levlistan sorra jelentkeznek cib ugyfelek hogy osszevissza tetelek szerepelnek a netbankban/mobilappban, de ertekpapirszamlaknal akar millios elteres a valosaghoz kepest - ok meg epp onnan menekulnenek.
-
Oliverda
félisten
válasz kezdosql #10107 üzenetére
Nem létezik ilyen. Teljesen ingyenes magyar számlát csak akkor kapsz, ha rendszeresen érkezik rá bizonyos (jellemzően legalább 150 ezres) jövedelem. A CIB-nek van akciós ECO-ja, de ahhoz is kell beérkező utalás, illetve csak 2 évre szólnak az feltételek.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
promagus00
tag
Sziasztok,
Granit Bajnok szamlacsomagom van, és erdekelne, milyen díjakat számolnak fel havonta az 5.ik atmes keszpenzfelvetelnel?
A hirdetmenyuk ezt tartalmazza :
4 db/hó készpénzfelvétel díja főkártyával bármely belföldi ATM-bőlVillanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
dptrsk
addikt
válasz promagus00 #10110 üzenetére
5.oldal
"További készpénzfelvétel díja bármely belföldi ATM-ből 200 Ft + 0,75%" -
Peter.70
addikt
válasz promagus00 #10110 üzenetére
4 db nem elég?
-
axioma
veterán
válasz promagus00 #10113 üzenetére
Hat pl. bejuttatni MAK-ba es ott kivenni, ehhez elore kell tudni de ott 3 ezrelek max. 6e a penztari felvet. Persze akkor jo, ha ingyen be tud jutni, en meg tudom oldani.
-
Peter.70
addikt
A Gránitnál nincs szvsz
-
Oliverda
félisten
Curve havi 200 fontnak megfelelő összegig azt hiszem legfeljebb havi tízszer.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
kezdosql
tag
válasz Oliverda #10108 üzenetére
Koszonom, akkor maskepp kerdezem:
Milyen megoldas van arra, hogy online vasarlasnal forint, euro es mas devizaban is fizethessek anelkul, hogy mindegyikhez kulon bankszamlat kellene fenntartanom?
Esetleg mas EU orszagban lehet nyitni olyan havi dijmentes bankszamlat, ahol tobbfele devizaban tarthatom a penzem?
-
KTU
addikt
válasz kezdosql #10117 üzenetére
CURVE topik
Revolut topik
Transferwise topik
Mindegyik alkalmas arra, hogy ne az itthoni bankod váltsa a devizát.
Az utóbbi kettőn tárolhatod is, és mind ingyen van.Mindegyikről kérdezhetsz egyben a:
FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése. topik_______________________________________________
Más.CIB alkalmazás nem működik!
Telefonos ügyfélszolgálat evvel kezdi.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Mercutio_
félisten
válasz Gedeon31 #10122 üzenetére
Előtte 2x is küldtek értesítést, hogy karbantartás (/fejlesztés?) miatt milyen funkciók nem működnek.
Ettől persze idegesítő, tartok tőle, hogy csak másodlagos számla lesz,
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg teljesen buta kérdés de okoz bármilyen problémát az, ha hitelkártyára visszautalnak összeget? Interneten vásárolnék és amennyiben nem jó a méret visszautalja a bolt az árát.
Logikailag csak a tartozás kellene csökkenteni a visszautalásnak, de még csak néhány hete használom a kártyát.
-
dptrsk
addikt
válasz Bling95 #10125 üzenetére
Nem okoz semmi bonyodalmat, annyi, hogy (talán az erstevel van tapasztalat) ha a havi zárás, de a visszafizetési idő előtt jön ilyen visszafordított tranzakció, akkor is a hónapzáráskor fennálló tartozást kell visszafizetni, a törölt tranzakció majd következő hónapban lesz figyelembe véve.
-
Madwe
nagyúr
Nem tudom ez e a jó topik: a nyáron bevezetésre kerülő, 5mp-es utalási szabályozás folyományaként (most az mindegy mikor) a bankok el is könyvelik rögtön akkor az utalást, jól sejtem?
(azért kérdzeme mert használok külső appot - spendee - holnapi napig van lifetime premium! - ami a könyvelt tételeket listázza, ez jelenlegi bankomnál 1 nap, sőt, a hétvégi költések kedd reggel lesznek elkönyvelve - nem világvége, de jó lenne relevánsabb adatokkal dolgozni )
Amennyiben ez nem vonná ezt maga után, van olyan bank, ami kicsit gyakrabban könyvel, mint a lusta OTP ? köszi! -
dptrsk
addikt
Az utalást jelenleg munkaidőben 2(vagy 4) óránként könyvelik a bankok, ez lesz 5 másodperc 24/7.
A kártyás fizetések könyvelése továbbra is a kártyahasználati szabályoknak megfelelően lesznek kezelve, a te érdekedből és biztonsági okok miatt is tart több napig a könyvelés, mert ha visszaélés történik, s te jelzed akkor még “megfogható” az összeg
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Van OTP-s számlám, tényleg lassú.
Az utalás lesz gyorsabb, ami most általában 40 perc.
Szerintem a könyvelésbe semmi gyorsulás nem várható."spendee - holnapi napig van lifetime premium!"
Ez merre elérhető?_______________________
CIB
ma se tudok belépni / utalni.
Kezd nem vicces lenni.Most épp be tudtam lépni. Sokadjára.
A webes felület is lassú, sőt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Madwe
nagyúr
A spendee honlapján én se láttam lifetime opciót, de a mobilos appon belül (ios, de gondolom androidra is van akció) volt rá opció. Alapesetben kb 8k egy évre, most 15k volt a lifetime.
Jogos, engem a kártyás tranzakciók oönyvelése érdekelt volna, akkor sz mindenhol 1-2 nap, hát akkor ebbe beletörődöm
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Raiffaisen-nél, Unicreditnél van valakinek lakossági ügyfélként tapasztalat?
Ami releváns számomra:
- online ügyintézés gördülékenysége, sokrétűsége (pl. lehessen befektetéseket is intézni, pl. alapokba, kötvénybe, állampapírba),
- sms-mentes (push) üzenetküldés tranzakciókról, kártyahasználatról,
- alacsony banki költségek.A CIB-nek a tegnapi és mai szerencsétlenkedése után elgondolkodtam a váltáson. Felháborító, hogy ma egész nap (ügyintézési időben) gyakorlatilag nem lehetett semmilyen tranzakciót kezdeményezni, mert mobilapp, webes felület nem működött, telefonos azonosítás szintén.
Vagy a többi banknál is ilyen sűrűn előfordulnak ilyen mértékű leállások?
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sajnos februárban is volt már ilyen
Köszi azért az infót
Kicsit (nagyon) felhúztam magam, lehet ha alszom rá egyet, akkor holnap már máshogy fogom látni.Azért dühít, mert én is elég nagy cégnél dolgozom (kb. 2,5 millió ügyfél) és ha ilyet produkálnánk, akkor minket keresztre feszítenének a felügyeleti szervek... Nem mondom, hogy nálunk minden zökkenőmentes, de olyan nem volt, hogy gyakorlatilag egész nap használhatatlan volt a rendszer. Ilyen esetre találták fel a tartalék rendszereket, amiket 1-2 órán belül be lehet röffenteni és, ha nem is az elsődleges rendszer performanciájával, de működőképes és az ügyfelek legfeljebb lassulást észlelnek, nem pedig teljes káoszt...
-
dptrsk
addikt
Raiffeisennél jelenleg nincs push értesítés, de a netbankban azonnal megjelennek a kártyás tranzakciók/foglalások.
Hamarosan érkezik az új mobil app, lehet abban már benne lesz a PUSH is.
Itt jellemzően hónap első napján kb. reggel 9-10ig döcög a rendszer, lassú, esetleg hibára fut a bejelentkezés(gondolom kamat/díj terhelés van elsején azért lassul be, bár nem kellene...), ezen kívül többnyire előre tervezett karbantartás van hétvégére/éjszakára időzítve változó időközönként.
A netbank nem csilivili, de rendesen működik, befektetési modullal nincs tapasztalatom.Az új appot megvárom, de a Gránit fele kacsintgatok, társaságomban csak jó tapasztalat van vele, amikor a K&H leváltása a hitelkártyák megnyírbálása miatt aktuális volt, a Gránit a mérete miatt "esett ki"...
-
nagyúr
válasz dptrsk #10137 üzenetére
Köszi
Mercutio_: erről nem is hallottam még. Utánanézek, köszönöm . És itt lehet mondjuk az ezen a héten jegyezhető állampapírt is vásárolni? (Pl. féléves MÁP F2019/43).
Jól látom, hogy itt csak neten beregisztrálok és kész, vagy be kell menni személyesen a MÁK-ba? Vagy hogyan működik ez? Lesz ott is egy számlám, amire utalok pénzt és onnan tudok állampapírt jegyezni?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Nekem nincs, de úgy rémlik egyszer személyesen kell magad azonosítani, de a befektetős topicban keress rá, ott biztos írták már a részleteket.
Ami rémlik, hogy a számlán "belül" létre kell hozatnod megtakarítás "alszámlat" .[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
axioma
veterán
Raiff
A netbank nekem jo, csak az idegesit, hogy a szamlatortenet az allando megbizasaim kovetkezo 1 db teljesitesi datumaval kezdodik, lapoznom kell mire a valos mozgashoz erek. Befektetos penzem nincs naluk, de tudnia kene. Premium gold 2.0-val olcso, havi 160 ft ohne sms-dij van ertesito, de en nem kertem, push-t nem tudom de felturhatom majd a mobilapp-ot.
Amitol viszont hulyet kapok, hogy 15 db tranzakcio per nap, ha azok filleresek is, csak kulon (jo draga) napi feloldassal lepheto at. Na nem is itt van az "altalanos" kartyam, mert ezt 1 ora alatt az ebay-en siman osszeszedem aztan volt hogy ebedet nem tudtam miatta kifizetni...
Amugy ami nagyon jo a netbankban, hogy teljes jogu meghatalmazottnak sajat belepese lehet. Meg persze a szamlatulajdonosnak is.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
jegyezni es venni is lehet, kartyabol es penzegyenlegbol, ha mar bemesz (mert be kell, de eddig a mak nyitasra nem kellett varni ahol voltam, kulon ugyintezo) nyiss TBSZ-t is, sot nalunk az is kulon kor volt mert kesobb derult ki, hgoy egymasnak a ferjemmel megbizast adhattunk es belepve az ovet is latom
Kiutalni sajat tulajdonu szamlara ingyenes. Befele a kartyas vasarlas jo. Ingyen fenntartas, kedvezmenyes kp-felvet (3 ezrelek max. 6e). -
Madwe
nagyúr
válasz Oliverda #10141 üzenetére
Az ingyemessel igen. A prémiummal (amire máig él a lifetime) azzal rákapcsolódik a bankodra s felveszi a tranzakciókat, automatikusan bekategorizálva - ebbe valamennyire bele kell nyúlni mit hova tesz, de idővel tanul azért figyeli hol s mennyit költöttél s az alapján ad kategoriát, vagy figyeli azt hova szoktad tenni s idővel ő is oda teszi magától. A bankkal való lommunikáció pár perc, nem instant de nem vészes.
Tud budgeteket is pl, bár rollover-t ott nem, azt hiányolom...
illetve bank szinkronnál nem tudod osztani a tételeket - azaz ha pl egyben otthagyzs 30kt a sparban egy fizetés alatt, azt nem tudod felosztani hogy 20k bevásárlás 5k junk kaja és 5k home improvement... csak egyben tudod kezelni.
Walletek közötti tranzakciót is lehet beállítani, ha plnzmozgatás lenne, azt is lekezeli.pont azért kérdeztem az első hszembe h gyorsul e a kártyás tranzakció könyvelés, mert akkor szedi csak le a tételeket - az egyenleged rögtön pontos mert azt is leszedi, de a költések csak akkor létszanak ha már elkönyvelték, így lényegében 1 nappal késöbb látod csak a tételeket. Kivéve hétvégét, mert pénteki zárás után otpnél legalábbis csak kedd reggel fogod látni mennyi faszságra ment el hétvégén a lóvé
egyébként 1 hétig van ingyemes próba prémiumra. Szóval ha érdekel keg lehet nézni 1 hét promoval tetszik e s ha ma el tudod dönteni h igen akkor meg lehet venni 15kért örökre. Amúgy már volt augusztusban és decemberben is 5 napig ez a lifetime opció, szóval lehet lesz még valamikor
több bank accountot is lehet felvenni.
[link] itt vannak a támogatott bankok, a legtöbb magyart ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat
-
Met
nagyúr
Neten tudsz előregisztrálni (így előre megcsinálják a számlanyitáshoz a papírokat) és időpontot foglalni a személyes ügyintézéshez (tulajdonképpen csak alá kell írni a papírokat)
Ott kapsz belépési adatokat a netes és mobilos felülethez."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest