- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Üdv.
Elsőször is köszi........ Igyekszem, de azért ma is követtem el csúnya baklövéseket (elmérés, elszabás stb.)..........
Kiderült, hogy az usb tábla, amit a régi házamból akartam átépíteni az újba, elég rövid kábelekkel van megáldva (vagyis inkább az új ház lett marha hatalmas).....
A plazma gömböt nem fogom a gépbe tenni, én is ismerem a "jótékony" hatásait, csak egy álom lenne, mert nagyon szeretem a színeit, meg a villódzását (bár egy mosdding gépbe már lattam plazmagömböt, csak az egy 10 cm-es volt)..........
Egyébként nagyon jól haladok, már csak az oldallap vár rám holnap és akkor a mostani állapot amit el akartam érni, meg is lenne.......
Természetesen ezzel korán sincs kész, de innentől már ráérősebben is tudom csinálni. Igazából már nagyon bele akarom költöztetni a gépet.......
Igen sok minden van még a tervben, de azok közül majd csak akkor lesz valami, ha több időm lesz az esztergával ügyeskedni (még csak most tanulgatom, de jól haladok).......A fém borításon gondolkoztam, nagyon is, de nem lett volna olcsó mulatság ( a mostani pénzmagomhoz viszonyítva ), legalábbis ha megfelelő minőségűre szerettem volna csinálni. Gány anyagot kaptam volna pár ezresért, de én nem tettem volna fel a gépre, ég csiszolással sem. Így maradt a hulladék fa anyag (kimaradt laminált padló, a volt szekrényem és a tesóm volt szekrényének a farostlemez hátulja......
A csavarok sima gipszkarton és lemez csavarok........ a tápegység és a DVD lemez felfogatása pedig réz küszöbsín........ Éljen a recycle....
Pár dolgot már most módosítanék, de egyenlőre sztem nem olyan rossz....... Kritikát bírom, szóval csak bátran......... Tudom, hogy messze van még mind a jótól, mind a széptől, dehát első próbálkozás.........
És azért biztos ami biztos: Link
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest