Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gee_-

    tag

    Sziasztok

    Idáig nem nagyon foglalkoztam a pc kinézetével mert egy szakadt régi pc házam volt. Nemrég lecseréltem a konfigom és ezzel együtt vettem egy gépházat ami megtetszett nekem, szerintem elég kis pofás gép lett de még van hová fejlődni, és egyre jobban elkezdett érdekelni ez a téma.

    Mivel még tapasztalatlan vagyok a gép moddingba ezért szeretnék tőletek segítséget kérni hátha van valami jó ötletetek a problémámra mert láttam hogy nagyon szép számítógépek vannak ebbe a topicba.

    Ez lenne a configom jelenleg.

    Az első problémám az hogy az első 3 ventilátort nem tudom szabályozni és azt szeretném elérni hogy mondjuk alap járaton ne is járjanak a ventilátorok csak akkor kapcsoljanak be ha a gépnek tényleg szüksége van rá. Ezt gyárilag a házammal és a benne lévő irányítóval nem lehetséges, arra gondoltam hogy a corsair commander pro-t vásárlok hozzá azzal hátha megoldható, van közületek olyan aki használt már ilyet? vagy esetleg valami más alternatív megoldást tudtok ajánlani? Főleg azért lenne erre szükségem mert az első 3 ventilátor nagyon sok levegőt megmozgat és ezáltal a por szűrők nagyon gyorsan elporosodnak és sűrűn kell tisztítani.

    A másik ami még kérdés számomra és szeretnék megoldani az az hogy az alaplapom túl sötét és úgy érzem hogy több világítást szeretnék adni neki ezért vásároltam egy asus aura led csíkot a kérdésem az lenne hogy van valami ideális hely ahova a házba érdemes rakni hogy az alaplapot szép fényt kapjon? vagy ti milyen megoldásokat szoktatok használni?

    Ide töltöttem fel pár képet a gép építéséről és a jelenlegi kinézetéről a led szalag még nincsen beszerelve.

    Előre is köszönöm a segítségetek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák