Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Köszi neked is meg a többieknek is.
Remélem még jobb lesz a jövőben. De most két hétig megint kényszerszünet (vidéken van a műhely és a szerszámok). A lakásban lévő műhely nem alkalmas túl sok mindenre főleg a zajszennyezés miatt, itt inkább csak elektronikai dolgokkal foglalkozom (nagyon-nagyon alap fokon), illetve gépszereléssel.
Igazából nem is gépháznak készült ez, csak végre ki akartam próbálni a marógépemet, mert szép lassan elkészülök vele. Ez volt az első projektem. Próbának indult, de megtetszett a forma, így gépház lett belőle. A jövőben remélem ennél sokkal minőségibb házakat fogok tudni készíteni.
(#51441) PainKiller13: ésszerű keretek között semennyivel sem tűzveszélyesebb, mint bármelyik másik gép. És ahogy (#51442) jhorogh is írta, amikor már 200-300 fokon felül van egy gép, ott már más gondjaid is lesznek.
Ez zsinórban a hatodik fél-passzív gépem, soha nem volt semmi bajom velük. Volt nagyon vizezett gép 9x120-as radiátorral, volt több változatban kisebb méretű 4x120-as radiátorral is, ahol szintén csak a tápban volt venti, azok is teljesen normális hőfokokat mutattak, pedig infrás hőmérővel rengeteget méregettem a különböző alkatrészeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LC-Power LC6550 V2.3 550W 80 PLUS Bronze tápegység
- ssupd Meshlicious Full Mesh fekete mini-ITX ház - dobozos!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- GELID Extreme Thermal Padok 80x40 12W/mk - Legjobb ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest