Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    blasko92, itt sok tyúkbél? Hehe, amikor még RAIDet használtam (kb 2004-2011) akkor mennyi tyúkbél volt (és ahányszor tápcsere volt, mindid újraspirálozni; hajj...). 3 HDD a keretekben, plusz fdd meghajtó is kellett hozzá, plusz a hangkártyára is ment táp. Plusz ugye nemrég még a vízcsövek is ott tekeregtek :). Lásd. Jó hogy moduláris tápom van, így már 2 kábel maradt a dobozában :D - a második PICE és egy molex/satás vegyes kanóc. Sajna hátul nem tudom elvezetni, mert hely lenne; de vágni kellene a milis lemezt hozzá; annyit meg nem nyerek vele.
    Illetve most tűnt fel hogy még A64es matricák vannak a tápon; kéne gyártanom Phenom X2@X4et ;]

    Hmm, asszem a 2008-2011 közötti időszakból is kéne túrni 1-2 képet, nagyon ótvarok a régi képek :DDD

    Nagyobb művészet volt a venti befogatása, ami jelenleg be van szorítva ilyen habszivacs szerűséggel. De szürke, nem látszik :)

    Wind-Storm: Rák se tudja, most nem mutat az biztos. Nem az SSD-n van egy töltésjelző led; aminek a fénye az átlátszó ventilátor kereten átvilágít, jól néz ki :DDD

    Engineer086: A kvázi BTX lehet jobban szellőző, de ha már odafigylesz rá, dolgozol vele, ATX-el is tökéletes eredményt lehet elérni (pláne alsótáposan). Igazából a filléres pécéknél van csak a BTXnek előnye szerintem (legfőbb hogy nem házból kifele fújó ventis vga hűtés nem főzi meg annyira magát; bár léghűtésnél szerintem a kifelé fújón kívül minden más hülyeség/szükségmegoldás).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák