Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz Reggie0 #34507 üzenetére
A poen az egeszben, hogy a te veletlen bakid nem kerult tovabbvitelre, mert kernel hianyzo elektrotechnikai alapismeretei miatt tevesen, de jo helyre kototte az AC1-et.
Újabb szimulációt végeztem, és kiderült, hogy tökéletesen félrebeszélsz. Lompos sem bakizott, én meg nyilván nem ok nélkül csináltam, amit csináltam, hiába ferdíted össze-vissza a dolgokat.
Hiányzó ismereteid viszont bámulatosan igyekszel palástolni, sőt azt másokra rávetíteni.
Az ominózus dióda nélkül is működik a cucc.
Világosan leírtam – csak nem olvastál figyelmesen –, hogy a Graetz-híddal felépített kapcsolás a programban nem akart működni, ezért voltam kénytelen végül a rajzomon látható megoldást választani.
Mint kiderült, azért nem akart működni, mert az alkatrészkönyvtárból egy komplett Graetz-hidat emeltem be, ami szimulációra valamiért alkalmatlan. (Ez egy nagyon jó program egyébként, de nem minden eleme szimuláció-képes, relét sem tudtam benne működtetni, mint szintén említettem.)
Ezért már az előző eset után is gondoltam rá, hogy inkább diódánként rakom össze a Graetz-hidat, hátha úgy jó lesz, csak aztán nem volt időm foglalkozni vele.
De így kiderült, hogy minden szempontból butaságot beszéltél, mindezt ezt persze képekkel is tudom hamarosan szemléltetni, csak most közben mást is kell csinálnom.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest