- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz CPT.Pirk #12409 üzenetére
Ajánlom neked ezt a kis fesz. vezérelt kapcsolást...
Itt érdemes elgondolkozni a 2 csatornás erősítőhöz dupla FET-et beszerzésén, amiben a csatorna-ellenálás szerint válogatott 2 chip van, pontosan az együttfutás biztosítására.
...digitális számláló áramkörrel vezérelt 24 darab relével...
Akkor már inkább az AD7110 - 8 bit, azaz 256 pozíció (vagy hasonló), amihez már csak a számlálót kell elkészíteni. Ezt ma már említettem itt, veled pedig ha jól emlékszem hónapokkal korábban tárgyaltunk.
...magán a potin rajta volt a 24 kis smd ellenállás, nem kellett vele vacakolniá...
Az valószínű valamelyik audió gyártó belső gyártású alkatrésze, amit cserealkatrészként nehéz lehet beszerezni.
Ez mind pénz, pénz és pénz. Utánaszámolva lehet megéri tíz potmétert vásárolni és abból méréssel jó eséllyel választani a legjobbat.
[ Szerkesztve ]
-
donzoli
aktív tag
válasz CPT.Pirk #12409 üzenetére
Az az igazság, hogy nem szeretnék a jel útjába ilyen "bonyolult" hangerőszabályozást rakni, mivel A osztályú az erősítő ezért, ha csúnyán nézek rá már akkor sem szól rendesen
Viccet félretéve, most gyönyörűen szól, nem szeretnék belerondítani a hangjába..
Vettem az Ebay-en 600 pénzért (postával ) 2 darab 200K-s log sztereó potit, bírom benne, hogy legalább az egyik jó lesz..
Tetszik ez a német cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest