Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz I'am Dony #8180 üzenetére

    45k-s új áráért összességében elégedett vok, eddig semmi probléma nem jelentkezett (és remélem ez így is marad). :)
    A feliratoknál alapból nem kezelte minden esetben jól az ékezetes betűket, de az a Közép-európai betűtípust kiválasztva megoldódott.
    Ami viszont nem annyira jó (sőt) a kicsit fapados a rendszer,ahol nincs gyors és jól működő médiatár (mint ami pölö a Zidoo-kon van ami alapból automatikusan, kifogástalanul működik) - persze lehet pótolni a KODI-val, de az amolyan szükségmegoldás, és nem próbáltam mennyire működik jól. Ott szintén hibátlan a BD ISO esetében a BD menü kezelése, itt ez sem megy. Távja jobb mint a Zidoo-é volt, de a beállításokban részenként kevesebb érhető el. Képminőség jó (igazából nem látom se jobbnak, se rosszabbnak mint a Zidoo-nál volt), 4K HDR sem okoz problémát (Dolby Vision meg egyik lejátszónál sincs) a hangsávokat is szépen kezeli (tévén és AVR használatakor egyaránt).
    Röviden aki most vesz médialejátszót és van ~60k egy Zidoo Z9S-re - amennyiben fontos a belső tárhely, akkor Z10 bár az ~90k - akkor inkább azt kell venni. Viszont ezen az áron én nem találtam jobb alternatívát.

    SunMount3r: köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák