-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
mrhitoshi #10164 üzenetére
Megtaláltam a hifi szervízkönyvét: [link]
Nem vagyok elektroműszerész, de ha jól értelmeztem a rajzot akkor a fő alaplapon van beültetve az ic (IC701) ami a phono bemenet előerősítését végzi, szóval tényleg csak gányolással lehetne kikerülni.A legolcsóbb és gányolás mentes megoldás talán egy adapter kazetta ([link]) beszerzése lenne, elvileg ezek sem szólnak olyan rosszul.
-
eclipse006
őstag
válasz
mrhitoshi #10151 üzenetére
Hát ez elég gáz, főleg, hogy tényleg szoktak tenni ilyenekre AUX-ot. Viszont mint írtam korábban letöltöltöttem a típusod szervízkönyvét,ahol a Phono helyett AUX/Video állt, érdekes hogy a tiedre phonot raktak. Mondjuk úgy volt a könyvbe,hogy HCD-H550/H550M. Neked H550M-es van lehet hogy ezekre raktak Phonot.
-
Visormail
addikt
válasz
mrhitoshi #10151 üzenetére
Hát igen, mielőtt megvetted akkor is megnézhetted volna hogy mit tud. Elég gáz hogy nincs rajta aux nekem amik voltak music centereim mindegyiken volt, pedig az egyik kb 1000 évvel ezelőtt volt és a legolcsóbb gagyi, teljesen noname soha senki nem hallott róla típus, de aux még azon is volt.
-
eclipse006
őstag
válasz
mrhitoshi #10140 üzenetére
Akkor ott lesz a gond,hogy a Phono bemenetnek más a terhelhetősége mint a pl:aux-nál,ezért szól rosszul,úgy ne is használd mert tönkrevághatja. Csak nem értem akkor hogy a tiednek miért Phono bemenete van,miért nem olyan mint a Manual-ban.. Így viszont szerintem nemigazán lehet összehozni számítógéppel sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest