- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
Maxtreme #72513 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Nem trash metál, vagy ilyesmi, azt egyáltalán nem hallgatok
Én is a dallamos rockot szeretem, Neil Young, Doors, Hendrix, Springsteen, Dylan, Dire Straits, Tom Waits, Pink Floyd, Zeppelin, Deep Purple, magyarok közül Hobo, Kispál, Quimby, Ferenczi Gyuri, kis folk és blues, meg nagy ritkán jazzt is, meg van pár más stílusú is, amit szeretek pl Morcheeba, Yonderboi, szóval ezekhez kéne
-
fehér_ember
addikt
válasz
Maxtreme #72300 üzenetére
A magnatot ugyan nem halottam, de a hifi kiállításon halottakkal összevetve az 5500-as és az 5700-as Grundig Box-ot nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek. Főleg ilyen árért.
Persze ez akkor is csak az én egyéni véleményem marad, amit természetesen nem kell megfogadni.
-
krichd1
addikt
válasz
Maxtreme #72152 üzenetére
"Ráadásul piszok nagy szerencsém van, mivel egy viszonylag szűk helyre tudtam betenni (átmenetileg) de mivel nincs rajt subcső kivezetés, kb tök mindegy mert ugyanúgy teljesít a földön mint a "szerkényben". (nem veri neki a cső a mélyet a fának)"
Hogy mi?
Kezdjük ott, hogy a linkelt búgóláda reflexes, tehát van rajta "subcső kivezetés" kettő is, hátul. Ettől függetlenül bármilyen konstrukciójú szubról legyen szó, nagyon nem mindegy az elhelyezés, és nem szabad őket szűk helyre bezsúfolni. A keresztezési frekvenciát 80Hz állítsd, esetleg kicsit lentebb is lehet hangdoboztól függően, fentebb ne. -
krichd1
addikt
válasz
Maxtreme #71916 üzenetére
Ezt a hozzáállást sosem értettem, nekem ami megfelel sztereó rendszer zenére, azt megfelelőnek tartom minden másfajta hangkeltésre is. A 2.1 felállást amúgy sem tartom szerencsésnek, akkor már inkább 2.2 csatornaközösítés nélkül, de ennek is csak például jobb képességű panelsugárzónál látom értelmét.
(#71918) Maxtreme: Erre mondják azt, hogy az újszülöttnek minden (vicc) új.
-
krichd1
addikt
válasz
Maxtreme #71903 üzenetére
A multimédiás topikban most megnéztem milyen az elhelyezés nálad.[link]
Így nem tartom jónak a koncepciót. Ez tipikusan az a használati mód, amelyhez érdemes választani egy közeltéri monitort, lehet aktív, passzív is, 6,5-8" mélyközép hangszórós méretben. Felesleges belépő szintű szubládával kínlódnod, az olcsóbb 8" reflexesek amúgy is inkább csak búgóládák, nem tisztességes szubok.(#71905) Jorus: Ilyen hosszra szimmetrikus kábelezést használj, hagyd az aszimmetrikusat.
-
Nemir Ombe
addikt
-
Mikisys
őstag
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #71829 üzenetére
No meg is érkezett a cuccos. Nem bírtam ki, szétbontottam itt a cégnél
(legalább ha valami óriási hibája valamelyiknek, előbb kiderül)
Ez bizony piszok jónak tűnik. Mivel értelemszerűen még nincs bejáratva a hangfal, így egy kicsit beszűkült a hang, de azt már most hallani hogy piszok jó minőség és méretéhez képest (is) baromi nagy erő van ebben a kis rendszerben.
Egy 5.1-es logitech z906-ról váltottam, tudom nem jó összehasonlítási alap, de ég és föld a 2. (no azért van némi fogalmam a jó hangzásról, néha beugrósként studioba is dolgozok, L Acoustic frontokkal, és genelec 8040 monitorrendszerrel)
Először kicsit féltem hogy hiányolni fogom a mélyeket, de eddig úgy tűnik hogy abszolút nem. Ahogy többek közt itt is említi a srác, a kis mérethez képest barmi jó a dinamikája a cuccosnak. (érdekes amúgy hogy sok tesztben pont ez volt a negatívum ennél a hangfalnál..fura)Szal úgy néz ki, így kb 20 perc tesztelgetés alapján, hogy abszolút beválik.
-
krichd1
addikt
válasz
Maxtreme #71724 üzenetére
Valami komolyabb használt piacról. Vagy akár újonnan is valami akciós hangdoboz, mint például Canton Chrono CL 520.2, és hozzá valami erősítő, újonnan csak alsó kategóriás fér bele, például BC Acoustique EX 202.1, ennél jobb erősítőt is megérdemelnének, de talán ezzel sem szólnának olyan rosszul. Ki kellene próbálni.
(#71726) cooi111: Nem.
(#71727) mauimagic: Igen, gagyi, főleg 30 négyzetméterre még mp3-hoz is.
Ennél mindenképp ki lehetne hozni valami értelmesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest