Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz SirKero #50116 üzenetére

    Valóban jobb márka, viszont semmivel nem tud többet, mint mondjuk a LIDL-ben korábban kapható, 18 ezer forintos sütő. Ha nagyon leegyszerűsítjük: adott egy fűtőszál, vagy fűtőbetét(ek), plusz ventilátor, ami köré építenek egy elektronikával vezérelt csinos "dobozt", hogy mégse legyen már olyan puritán a megjelenése.
    Ha főleg csak sültkrumpli készítésére használnád, egy Actifry-al szerintem jobban jártál volna. Próbáltam már sok ilyen készüléket, nekem is volt 3 féle, de eddig csak a keverőlapátossal értem el számomra elfogadható eredményt. Az ilyen egyszerűbb kütyüknek az a hátránya, hogy pici -, zsúfolt az edényük, és emiatt nem képes az étel körül rendesen átáramlani a forró levegő. Némelyiknél lyukas vagy barázdált az edény fala, mint pl. a cápa kopoltyújához hasonló kivágás a Tefal easy fry-on. Utóbbi egy picit javít a helyzeten, mint ahogy a kisebb adaggal történő sütés is, de soha nem lesz olyan az eredmény, mint egy actifry-nál, ami sütés közben folyamatosan keveri az ételt. Persze ízlések és pofonok. Ennek a videónak a készítője maximálisan elégedett a végeredménnyel, pedig hát... :(
    Esküszöm, ha lemegy ez az ünnepi mizéria, készítek néhány fotót, vagy videót, hogy nálam hogy néz ki egy "tisztességesen" elkészült sültkrumpli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák