Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    Sziasztok!

    Porszívó vásárláshoz szeretnék segítséget kérni! :B

    (Megint) elromlott a porszívóm, pedig még nem volt olyan régi (kb 6-7 éves). Sajnos sokkal kevesebbet bírt mint amit szerettem volna..... :( Az előző porszívó 20 évet bírt. (Anyám használta 12 évig, aztán nekem adta és még nálam is bírt további 8 évet!) A mostaninak 5 évesen már kiégett a motorja egyszer, aztán vettünk bele egy vadi új komplett motort 15.000-ért, ami kb 1,5 évet bírt és meghalt ismét... úgyhogy NAGYON ELEGEM van már az ipari hulladékokból. Olyan kéne, ami bír megint 20 évet legalább.

    A két legfontosabb tényező nekem:
    - MINÉL hosszabb élettartam (gondolom ehhez már alapból párosul a jó minőség is)
    - Jó szívóerő (tehát szívja azért rendesen a port, nem masszírozni akarom a szőnyeget hanem tisztítani.)

    Fontos infó lehet, hogy kb 120 m2 -t kéne tisztán tartani vele és 3 macska is van a házban, továbbá szőnyeg van szinte mindenhol, tehát szőnyegre kéne jónak lennie. Kemény parketta és padló olyan kevés van, hogy azt simán felsöpörjük mindig kis lapáttal meg seprűvel. Nem nagyon értek a porszívókhoz sajnos ezért is kéne segítség, fogalmam nincs mit lenne érdemes vásárolnom.

    Magamtól egyébként a Miele termékei felé kacsingatok most, mivel a Miele mosógépek nálunk többszörösen is beváltak már a családban hosszú évek óta. Jó minőségűek, és meglehetősen időt állóak. Eddig csak jó tapasztalatunk van a gyártóval, így látatlanban bizalmat szavaznék. Talán porszívók terén is hasonló minőséget csinálnak, mint mosógépben. DE alapvetően bármire nyitott vagyok, amit ajánlani tudtok. Új és használt is érdekelhet. Ár \ érték arányt figyelembe véve vennék valamit hosszú távra!

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! :R

    U.I.:
    Egyéb szempontok, mint az éves energia fogyasztás, kábelhossz, allergiásoknak való extra szűrők, vagy hogy porzsákos vagy porzsák nélküli, ezek nekem teljesen mellékes szempontok. Extra tartozékokat is általában lehet még utólag venni mindenhez, ha nem lenne elég a gyári felszereltség.... úgyhogy nekem az időtállóság, a minőség és a jó szívóerő lenne a lényeg. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák