Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tecsu

    addikt

    válasz idegen lény #31617 üzenetére

    A szigetelést nevezzük inkább árnyékolásnak. ;)
    A Tudatos Vásárló írása kissé csapongó és egyszerűsített közlésű, de tárgyi tévedéstől mentes, a másik link viszont egy hazug, manipulatív, mégis primitív iromány.

    A mobiltelefon-teszt arra mutat rá, hogy nem igazán van abszolút árnyékolású mikrohullámú sütő, de ez arra is utal(hat), hogy ez nem is szükséges.
    Egyértelmű, hogy nem hasznos az embereket feleslegesen érő mesterséges sugárzás, amit épeszű ember próbál a környezetében kordában tartani, de a mikró "szivárgása" - a tudomány mai állításaival egybehangzó véleményem szerint - e tekintetben jelentéktelen. A wi-fi, a mobiltelefon, illetve a modern szokásaink amire figyelnünk kellene. Pl. vizsgálat eredményeként a laptop férfiak ölében x óra után ideiglenesen csökkenti a termékenységet, de nagyrészt az átadott hő miatt, kisebb részt a wi-fi sugárzása miatt.
    A hordozható telefon sugárzása extrém szokások mellett hasonló jelenséget produkál. A sugárzás intenzitása a távolság négyzetével csökken.
    A mikrohullámú sütőt nem használjuk órákig és közben nem használjuk ülő alkalmatosságnak de a fejünket sem rakjuk az ajtóhoz, tehát veszélyforrásként hozzá sem mérhető az előzőkhöz.

    https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

Új hozzászólás Aktív témák