Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz arcitec #28753 üzenetére

    Látod pontosan itt a gond, amit direkt kihangsúlyoztam. Ugyanis komoly fejlődés a porzsákos porszívók területén ment végbe, még ha a marketing nem is ezt tolja. Sokaknak csak a régi porolós, esetleg papírzsákos gépekkel van tapasztalata, amelyek rosszul zártak, mellészívtak, nem lehetett papírzsákot kapni, a papír kiaszakadt, stb. Elhiszem, hogy egy ilyen után még a zsáknélküli is jobb.

    Csakhogy porzsák szinten hatalmas ugrás történt, és végre a komolyabb márkák is megjelentek/megfizethetőbbek lettek nálunk. Ma már szintetikus zsákokat használunk. A Miele zsákja speciel 9!! rétegű, olyan tapintásra mint egy kabátbélés. Ebben a 9 rétegben van egy vékony dróthálós erősítés is, hogy rajzszeg, üvegszilánk véletlenül se vágja szét. Ezek a gépek olyan szinten zárnak, hogy itt nincsen mellészívás, poros zsáktér, stb.. (Illetve itt is lehet szart venni, rá kell áldozni egy min. 25-30 ezer forintot, onnan már el lehet indulni.)

    Tessék, itt a 2 éves porszívóm belseje:

    Ekkorát változott a világ a porzsákos gépek terén. Most tegyél mellé egy 2 éves zsáknélküli gépet, annak hogy néz ki a szivacs alatti része..

    3 havonta kidobom a porzsákot, és teszek újat. Ennyi. Nekem ez 300Ft havonta, mert a Miele zsák drágább. Nem mosogatok, nem szárítgatok, nem szedegetek hajszálat, nem porolok az arcomba az ürítéskor, nincs szívóerő csökkenésem.

    Szóval mihez képest jobb a zsáknélküli? A régi porolós, mellészívós zsákoshoz képest jobb. A mostani minőségi porzsákos porszívókhoz képest viszont nagyságrendekkel rosszabbak. Viszonyítás kérdése.

    Ezért írtam azt, és tartom most is, hogy legközelebb ruházz be egy minőségi zsákos gépre és te magad fogod ugyanezeket leírni. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák