Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koxx

    MODERÁTOR

    válasz #46372352 #12932 üzenetére

    Elöltöltős mosógép kontra felültöltős mosógép

    Általában ez jelenti a legnagyobb dilemmát a vásárlók körében. Természetesen, ahogy minden másnak a két típusnak is vannak előnyei és hátrányai is egyaránt.

    Ha kis hely áll rendelkezésre, mindenképpen a felültöltős típus az ajánlott. Ugyan nem olyan elegánsak, mint elöltöltős társaik, de méretre kisebbek, keskenyebbek. Ezen kívül nem kell plusz helyet hagyni arra sem, hogy ajtaját kinyissuk.
    Biztosan sokakkal előfordult már, hogy a gyermek vagy házastárs egy-egy ruhadarabja már a mosóprogram elindítása után kerül a szennyes kosárba. A felültöltős mosógépek nagy előnye, hogy a mosás megállítható, így könnyedén behelyezhetőek a kimaradt ruhák.

    Ha többen élünk a háztartásban és fontosnak tartjuk, hogy mosógépünk elegáns is legyen akkor az elöltöltős mosógép a jó választás, ezek a mosógépek ugyanis nagyobb mosókapacitással rendelkeznek.

    Nagy előnyük társaikkal szemben, hogy kevesebb vizet és energiát használnak, jobban centrifugálnak.

    Hátrányaikat az alábbiakban lehetne felsorolni: drágábbak, nehezebbek és jobban gyűrik a ruhákat társaiknál. Sokaknak fontos lehet az is, hogy kényelmesebben be, illetve kipakolható egy felültöltős mosógép, hiszen nincs szükség görnyedésre.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák