Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Én is belevágnék ebbe a mosógépcsere programba, a mi régiónkban (Észak-Alföld) 8-án fog megnyílni, tehát van időm gondolkodni. És mivel a régi gép döglőfélben van, így kapóra is jönne a pályázat.

    Nos, a cél főleg a megbízhatóság lenne, és kb. 90-100 ezer lenne az összeg, amit rááldoznék a projektre. Most Whirlpool van, de a márkát kerülném, mert a környezetemben éppen döglik vagy ki is nyiffant 6 db az elmúlt pár hónapban :U Igazából AEG, illetve Electrolux vonalon nézelődök (a húgomnak az utóbbi van, amit már nem árulnak, de 9 és alatt egy gondja volt, pár hónapja egy csapágycsere. Pedig 2 gyerek mellett kap terhelést :) )

    A Whirlpool kivételével nem vagyok egyik márka mellett vagy ellen sem, kivéve a Miele, mert az nekem sok lenne :D Tudom, hogy vannak elérhető felújított gépek is ebben az ársávban, de nem tudom, milyen a szervizhátterük, főleg felénk Szabolcsban.

    Tudnátok ajánlani valamilyen jó, bevált gépet?

    Köszönöm előre is :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák