- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Mannster #24277 üzenetére
A Dali jó minőség, de én nem ezt a fajtát választanám, hanem a plafonra felépíthető beépíthető hangszórót, aminek dobozt is kell gyártani és vagy álmennyezetbe építendőt. Én most ezt venném van doboza is: [link] [link]
Vagy ha a fenti drága : Pl Magnat ICP 62 - német minőség és valóban az is [link]
Nekem IC 62 régebbi típus van mint a 82(amit még lehet kapni), teljesen jó ... és feléből mint a Dali, igaz az minőségi, amit nem adnak soha olcsón ... "max jó árasítva"- jó 2 éve még nem volt a Dalinak, de léteznek más márkától is hasonló termékek ..
-
arcitec
addikt
válasz
Mannster #24268 üzenetére
"ezek helyettesíthetők megfelelő szögben felfelé sugárzó hangszórókkal" a helyedben ezt felejteném, ha nem a "plafonra" akarod/tudod elhelyezni. Pénzkidobás, amikor a plafonra is hasonló áron lehet - no kicsit többért ha komplett szépen akarod, de akkor is.... vagy a jó megoldás, vagy semmi ..
-
-
-
Mannster
csendes tag
válasz
Mannster #23816 üzenetére
Kicserélték egy ugyanolyanra, pont volt még 1 belőle, de persze trükköztek egyet, mert visszaadták a pénzt és a pénztárnál újra kifizettem, így buktam az elállást...
Minden ugyanaz: Xbox csak 720-ban látszik, med600-ast nem is találja. Illetve még azt vettem észre, h az xboxnál a konzol gombnyomogatására kiadott pittyegéseknél váltogatja a hangképeket (harman nsp, pcm, 5.1)
Megint cserélgettem kábeleket, portokat, de semmi változás... Valami ötlet? -
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest