- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
#94529552 #840 üzenetére
alapvetően igazat szoktam ilyenben adni, de ha hiszed ha nem, én akció film esetén sem tekerem fel a hangerőt
én inkább azt "élvezem" hogy halkan is megvan a dinamika, a kellő mély, meg a térhatás... nem szeretem amúgy sem ordibáltatni a cuccot
pedig még a szomszédokra sem kell figyelnem, max a kislányomra, amikor alszik. de nincsen igényem a dübörgésre. amikor összeraktam a cuccot, ez volt a mérvadó nálam, hogy halkan is kapjak meg minden élményt, ne csak nagy hangerőnél
lehet hogy én fordítva vagyok bekötve, de én így szeretem -
syl5
őstag
válasz
#94529552 #822 üzenetére
Ok, értem az a szabvány verzió.
Nos, pár additional info.
Hangkártya: Asrock z77 extreme4 integrált realtek HD
Videokártya: Asus gt520
Tv: Lg Ln5400 2013-as évjárat
Házimozi még nincs, de a Phillips HTD3570 tetszik, de ha kevés akkor LG BH6540T.Úgy szeretném, hogy PC-től egy kábelen kijöjjön a kép meg a hang is a videokártya hdmi-től.
Utánanéztem én is, azt olvastam, hogy a TV sok esetben azért nem ad át az optikán dolby-t, mert a pc 8 csatornát ad át, de az optikai csak 2őt tud. Na most ha a kártya tud dolby formátumban adni, akkor azt már tudja vinni tovább optikain. Erre megoldás ha közvetlenül a hangkártyából jön a hang, vagy ha hdmi-t úgy állítombe.
Megerősítés?
Vagy egyéb megoldás? -
válasz
#94529552 #602 üzenetére
Sajnos kitörölték a hozzászólást, mert szerepelt benne két olyan szó, ami nap mint nap a médiában is szerepelt, címoldalon, hatalmas betűkkel. Nagy baj, hogy ilyen szavak szerepelnek címoldalon, de az sem szerencsés, hogy kitörölték az idézett és példaként hozott szavak miatt a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- EAFC 25
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest