Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz TayRol #9188 üzenetére

    Hello!

    Épen nézegettem a Netdeon az Onkyo cuccait és az jött le,hogy a Onkyo TX-NR545 7.2 Wifi magasan jobban megérné megvenni ,mint a Denon AVR-X1200W 7.2 HD vagy a Pioneer VSX-930 + ajándék HDMI kábel.

    Az Onkyo-n több az audió jel bemeneti forrás amellett,hogy a HDMI ugyanannyi,valamint valódi fémelőlapos az eleje. Talán abban lehet hátránya az Onkyonak,hogy elől nincs kivezetve az USB és a HDMI. Ezt viszont meg lehet oldani,hogy hátulról előre lehetne vezetni egy kábellel. A Pioneer abban +,hogy annak 2 HDMi OUT pontja van.
    Észrevettem,hogy egyre szűköl az analóg bemeneti forrás lehetősége. A Denon 1200-n és a Pioneer 930-n is csak +2 variálhatóság van. Majd eljön az idő amikor egy se lesz rajta?

    A 100.e Ft alatti cuccok közt a Sony DH500 is rendben lenne ,de azon is kevés audió jel bementi forrás van és nem tudja Bluetooth fogadni,a Denon X520BT azon is hasonló van de van Bluetooth de nincs normál hangfal csatija. A Pioneer-t meg nem dicsérik,maradt még talán a Yamaha RX-V379? Egyesek azt mondták nem sok értelme van a direkt Bluetooth fogadásnak,jobb is ha LAN vagy WIFI van kiépítve.ű

    Onkyo TX-NR636 Nem tudom,hogy megérné-e? Nekem tetszik átpasszolod? Ha rendes gari van rá ,nekem megfelelne.
    Az NR545 képest eltérne mert a 636 elől inkább a digitális bem. és az USB van de nincs WIFI,ellenben van LAN. Az 545 feljavított verzió a 636 képest + WIFI elől több analóg jel és 2év gari igaz az +45000Ft.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák