Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Tamoo #54706 üzenetére

    Már megint mindenki a mellett kardoskodik ami neki van.
    Azért Ezt nem mondanám hogy USA annyira előttünk járna. Vannak premium gyártói és a jovedelmukbol is könnyebben összeraknak egy rendszert de vannak komoly mozisok akik pl Klipsch-el építkeznek. Hát itt hagyjuk is a hangminoséget. Nyilván ott van nekik a Monolith erősítő gyártó, az Emotiva, a Thiel hangfal, a JBL csak hogy párat említsek de itt Európában is vannak komoly gyártók akiknek a termékére nem jön rá az utaztatási költség.
    Usa-ban tipikus hogy ész nélkül milliókból építenek meg házimozikat katasztrófális elhelyezéssel, átgondolatlan szoba méretekkel. Több ilyen videót és képet láttam.
    A diy-nek meg mindig is meglesznek a hívei mert sokan gondolkodnak úgy hogy jól akar járni és nem hajlandó plusz pénzt adni egy márkáért de azért ne felejtsük el hogy itt nem csak a márkát kell megfizetni hanem a mérnöki munkát is mert egy gyári szub tervezés és komoly mérések utàn kerül a piacra.Az érték álloságról és eladhatóságrol ne is beszéljünk. Egy diy hangfal kb senkinek nem kell, jó ha félárban eladható.

    Régen volt egy műsor ahol egy indiai autószerelő faszi Ferrari meg Lamborghini kinézetű autókat rakott össze a semmiből. Érdemes rákeresni :DDD nekem kb ez jut eszembe a diy hangfalakról. Egy bizonyos szintig jók.

    meg is van egy ilyen:

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák