Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zmav

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy olyan 5.1 rendszert szeretnék 120e Ft-ig, ami egy 20nm-es nappaliban viszonylag jól tud szólni, a TV-n van hdmi ARC, de a upc-s adás nem is annyira fontos hogy ezen szóljon, a lényeg, hogy a PC-ről nézett filmek jól szóljanak (soundlbaster Z hangkártya van benne).

    Néztem pl. a Logitech Z906 szettet, egész jónak tűnik a vélemények alapján, ennél egyedül a design ami nagyon nem tetszik, nem igazán illik egy nappaliba.
    Designra az álló hangfalasok tetszenek (de nem ragaszkodom hozzá), pl.Samsung HT-J5550W de nem tudom mennyire jó választás PC mellé, ráadásul nekem a bluray lejátszó is teljesen felesleges, a pc mindent le tud játszani.

    A másik dolog, hogy ennyire bénák ezek a belépő hangcuccok, vagy én várok túl sokat? Haverom nem rég vett egy Sony HT-RT 3 rendszert, hát engem nem győzött meg, szerinte jól szól, nyilván a mélyek jobbak mint a TV-n, de komolyan szerintem a sima párbeszédek jobban szólnak a TV hangszórón (Samsung H6400) , annak nincs dobozhang hatása, szóval az is kérdés a 120ezres keretből lehet e olyat venni, ami azért jelentős upgrade a tv hangjához képest.

Új hozzászólás Aktív témák