- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy Harman Kardon HKTS 9 rendszert vettem házi-mozizgatásainkhoz, de sajna a rendszer automatikus bekapcsoláskor (miután automatikusan "elaludt" bemeneti jel hiányában) zúgást produkál. Körülbelül olyan hangja van, mint egy kis átmérőjű, nagy fordulatszámú ventillátornak. A főkapcsoló kikapcsolásával a zaj megszűnik, visszakapcsoláskor zajmentesen indul újra (egészen a következő automatikus leállás utáni automatikus indításig, amikor is újrakezdi a zúgást. Ilyenkor megint kikapcs-bekapcs és voila: működik csendben).
A hangfalszettet kicseréltettem, a második is ugyanezt csinálta. Kicseréltettem újra (ezúttal csak a mélyládát) és az új ismét ezt produkálja.... Ez valami szériahiba? Több ilyen videót találtam a Youtube-on (Keressetek rá a Harman Kardon subwoofer whistling-re)
Csináltam róla videót (elnézést az amatőr bénázásért, de a lényeg rajta van, hallani a hangot és reprodukálható a hiba erősítő és minden nélkül is): https://youtu.be/5sYRC_vjDAw
A hiba nem hálózati zavar (mindhárom bejövő fázison teszteltem, illetve átvittem egy ismerősömhöz is)...
Ha van valami quickfix erre, nyitott vagyok. Ha nincs, visszakérem a pénzemet és veszek másmilyet (bármit csak Harman Kardon-t ne Az Onkyo SKS-HT528-at néztem ki ebben az olcsó kompakt kategóriában. Ez jó választás lehet?
Előre is köszi a válaszokat,
Andrew
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest