Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok,

Egy Harman Kardon HKTS 9 rendszert vettem házi-mozizgatásainkhoz, de sajna a rendszer automatikus bekapcsoláskor (miután automatikusan "elaludt" bemeneti jel hiányában) zúgást produkál. Körülbelül olyan hangja van, mint egy kis átmérőjű, nagy fordulatszámú ventillátornak. A főkapcsoló kikapcsolásával a zaj megszűnik, visszakapcsoláskor zajmentesen indul újra (egészen a következő automatikus leállás utáni automatikus indításig, amikor is újrakezdi a zúgást. Ilyenkor megint kikapcs-bekapcs és voila: működik csendben).

A hangfalszettet kicseréltettem, a második is ugyanezt csinálta. Kicseréltettem újra (ezúttal csak a mélyládát) és az új ismét ezt produkálja.... Ez valami szériahiba? Több ilyen videót találtam a Youtube-on (Keressetek rá a Harman Kardon subwoofer whistling-re)

Csináltam róla videót (elnézést az amatőr bénázásért, de a lényeg rajta van, hallani a hangot és reprodukálható a hiba erősítő és minden nélkül is): https://youtu.be/5sYRC_vjDAw

A hiba nem hálózati zavar (mindhárom bejövő fázison teszteltem, illetve átvittem egy ismerősömhöz is)...

Ha van valami quickfix erre, nyitott vagyok. Ha nincs, visszakérem a pénzemet és veszek másmilyet (bármit csak Harman Kardon-t ne :) Az Onkyo SKS-HT528-at néztem ki ebben az olcsó kompakt kategóriában. Ez jó választás lehet?

Előre is köszi a válaszokat,
    Andrew

Új hozzászólás Aktív témák