Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • yoli666

    tag

    Sziasztok!

    Házimozi vásárláson, korszerűsítésen gondolkodom, ahogy nézem egy elég alap rendszer nekem bőven elég lenne, ahogy az összefoglalót elolvastam azok alapján. Tudtam eddig is, hogy nem értek hozzá, de az összefoglaló után teljesen biztos vagyok benne... :) És igazából azt se tudom merre induljak...

    Jelenleg egy Sony STR-DE475 ezer éves erősítőm van, nem tudom ez mennyire gagyi, (gondolom nagyon) és hogy ezzel érdemes-e még foglalkozni?
    Elől két Jamo E430 van, egy no-name center és sub. Hátul pedig szintén két Jamo-hoz hasonló neve sincs (CAT) hangfal. Gondolom ezeknél szinte bármi jobb lenne... :)

    Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan esetlegesen ajánlott elfogadható hangú 5.1 szett amit érdemes megvenni? És esetleg az említett erősítővel még használható lenne?
    Mondjuk valami ilyen? http://www.netdepo.hu/harman-kardon-hkts-9-1838.html/hun/
    Vagy teljesen rossz úton járok? Mennyire gagyik ezek? Vagy nagy hangfalakban kéne gondolkozni?
    Alapvetően házimozi lenne, de néha zenét is hallgatok azért...

    Ami még fontos lehet, hogy olyan 20 nm a szoba ahová kellene...

    Előre is nagyon köszönöm!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák