Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Lecs@ #13519 üzenetére

3. Ja akkor voltaképp a Celestion-öket akarod a kombó szettedhez csatolni? :F Szerintem annak a Samunak speckó csatlakozói vannak, így eleve gányolni kellene. Többnyire szinekkel ellátott, speciális formájú dugók vannak a hangfal kábelek végén, amiknek a beszerzése vagy lehetetlen, vagy nagyon drága.
    Így, ha jó is lenne, szét kellene barmolni a hangfalzsinórokat. Plusz, mivel nincs jelölve, a fázisokat is könnyen felcserélhetnéd. És nem is biztos, hogy előrébb lennél. Ezen felül, nem tudom, hogy a kombó szettek hangfalkimenetei, milyen ellenállás tartományon belül használhatóak. Ha normál 4-8ohm, akkor elvben igen.

3. (a másik) Ott a párosítás lesz. nem bonyolult. Kikeresed a menüben a hátsó csatlakozókat, kiválasztod a neked tetszőt, és ezután hozzá adod az üzemmódot. pl optical input -> assign -> DVD/LD

4. Ez megint ilyen érdekes kérdés. Zenére nem igazán kell subwoofer, egy rendes házimozi rendszeren, no meg azt stereo-ban hallgatjuk, nem surroundban.
    De hogy sub nélkül hogyan szól egy bögreszett, az megint jó kérdés. Életembe nem hallgattam még zenét ilyen cuccról :B De szerintem sehogy. Oda kell a sub.
    Viszont, filmeknél nem kell konkrétan dübörögnie a subnak, akkor jó, ha nem is hallod, csak érzed, hogy benne van. Nem hiányzik az alja.
    Nézz meg pár Transformers filmet, az utolsó harmadhoz pörgetve, végig akció, és szól a sub. Szólnia kell nálad is, csak szerintem te valami über csattogást vártál, de az nem is lenne jó.

+1 Én a helyedben idővel vennék egy rendes, aktív mélyládát, és nem kellene barkácsolni. Akár abból a pénzből, amiből a Samu szettet vennéd. Őszintén, minek az a Samu szett, ha ott egy rendes házimozi erősítő, meg jó hangfalak?

arcitec
    Jobban örültem volna, ha valami akció/látványfilm alá tolnak rendes hangsávokat. Ez kb annyira meglepő számomra, mint hogy a The Great Gatsby valódi 3D-ben készült :F

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák