Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bingoo

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.

    Rendelkezem egy Lg 42LB650 TV-vel és gondolkozom egy házimozi rendszer beszerzésén. Nagyon sok pénzt nem szeretnék rá szánni, örülnék, ha 50-60ezer forintban megállna. Most egy LG DH4530T rendszert néztem ki.

    Egy kb. 20.25 négyzetméteres szobába szeretném beállítani. Ideális lenne, mert ha jól tudom, akkor ezeket nem kell fúrni, éppen ezért állványosak. Arra lennék kíváncsi, hogy tudom-e ezt a rendszert csak "hangrendszerként" használni? Tehát nem magáról a házimoziról játszanám le a filmeket. Okos tv-m van és leginkább Plex-en és Netflixen keresztül nézek sorozatot/filmet, és ezt szeretném még jobb moziélménnyé varázsolni. Valamint néha PS4-en is játszok, amit szintén ezeken a hangfalakon szeretnék megszólaltatni. Ez így megoldható lenne? Illetve milyen csatlakozóval tudom ezt a TV-hez csatlakoztatni? Mert látok itt HDMI-t, a sima fehér-piros csatlakozót, meg optikai csatlakozót is (Remélem jól írtam le őket.) Mert pl. a PS4, vagy éppen a Chromecast HDMI-n csatlakozik, ezért nem tudom, hogy ha a hangfalrendszer is azon keresztül csatlakozik, akkor a kettő nem üti-e egymást?

    Illetve még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen rendszert ajánlanátok még ebben az árkategóriában? Van valakinek ezzel a rendszerrel tapasztalata? Milyen minőségre számíthatok?

    Köszönöm a választ előre is!
    Bocsi, de tényleg nagyon amatőr vagyok ebben a témában. :(

Új hozzászólás Aktív témák