Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz tzsolesz #13247 üzenetére
Ilyen az enyém is.
nari1982: 2. napja van nálam, nincs is jó hangfalam, ezért nem tudok véleményt alkotni még.
Előző gazda így jellemezte:
Nos ,akkor annyit tudok róla mondani , hogy volt már egy néhány erősítőm a legutóbb egy Marantz SR 7400-as volt aminek legendásan jó zeneisége van azért, na most annál lényegesen jobb sztereója van ennek, jó mondjuk az házimozi erősítő nem szabad hasonlítani.
De volt már Technics SU-A600 SU-V470,SU-V670esem sztereók , azok elbújhatnak e mellet elég szépen , szar STK-s fosok, hiába a kurva jó minőség PXS nagy kondik meg a OFC trafó meg minden szarság.
Mikor megvettem ezt 19-re húztam lapot én is , de mondom fiatal, dán, toroid trafós, tranzisztoros, meg minőséginek néz ki , mondom rossz nem lehet.Mikor bekötöttem nagyon pozitívan csalódtam benne, rosszabbra számítottam (főleg a 300ezer ft-os Marantz után) ,mind hangminőségbe mind teljesítménybe.
Akitől vettem és én is érdeklődtem , ahogy te most, ő azt mondta hogy a hangja leginkább a Harman Kardon HK620-asra hasonlít.
AVX fórumon pedig a Cambridge Audiohoz hasonlítják leginkább.Polchangfalhoz nagyon ajánlom minőségi kábellel ,az előző tulaj ajánlotta.
A mély szerintem bőven elég, mondjuk az én hangfalaimba 25cm-s mély van, de még van loudness is , ha nem volna elég ,de az úgy már nagyon sok.
A közép az kitűnő, ennél jobb közepet nem hallottam még.
A magas az átlagos , de szerintem a Marantznak az jobb volt., de elég jónak mondható az is.Nem melegszik szét, még ha sokat hallgatom magas hangerőn akkor sem, A Marantznak forró volt a teteje eléggé ha sokat halgattam nagy hangerőn , igaz az 105watt csatornánként, de Technicsek is nagyon nagyon melegedtek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest