Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Giot #24328 üzenetére

    :) Nos igen, gondoljuk át szépen. Biztos igazad van. Fero, Szaszlaci, Turbina. Amit tudnak a hangsugárzóépítésről, hangszórókról, annak a jelentős részét én mutattam meg nekik. Aztán kedvesen és kellemesen és főként jellemesen, elkezdték futni a köreiket (ahogy te hívod). :) Nyilván mindennek van oka, de én azért meg szoktam becsülni azokat az embereket, akik foglakoznak az ügyeimmel, megtanítanak nekem dolgokat, segítenek, akár egy gombostűt arrébb tenni. Sajnos ez valóban nem mindenkire jellemző. Én ezt is a probléma részének gondolom, persze lehet, hogy tévedek.

    És ha olyan dolgokat ír valaki, ami már engem személyesen érint, akkor az a minimum, hogy közlöm az én álláspontom is. Nem tudom, ha te lennél ilyen helyzetben, te mihez kezdenél, kérlek adj nekem tanácsot. :)

    :) Küldetéstudata, az, néha. :) Meg úgy mellékesen némi fogalma az elektroakusztikáról. Hagyjuk már. Most tényleg jó cikizni valakit azért, mert érti azt, amit csinál, ez ennyire nem menő mostanában? :) Vagy csak azért kell, hogy meglegyen a jó érzés, ma is tettél valamit a világért, és sikerült valami kedveset mondani egy másik embernek? :)

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák