Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz Danex #47435 üzenetére

    Hogy is mondjam, érdekes a történet. Kaptam 20+5k-t, hgy dobjak össze egy gépet. Meg is lett, nem is olyan rossz: Core 2 Duo E6400, 2GB RAM, GT 220 1GB, 80GB HDD, ASUS P5B, Chieftec 350W. 22.5k a végleges, házzal, DVD íróval.

    Ez mind szép és jó, csak nincs ház. Sürgős, a közelben csak ez a Codegen akadt, és mivel kellett DVD író is, ezt vettem.

    Viszont ami 3 pin-es ventim van fekete, azok fix 3000-ret forognak, és a lap nem tudja szabályozni. Így meg brutál hangos. 1db molexes ventilátorom volt, a piros LED-es. Bekötöttem, megy, örül. :) Ezért lett piros, mert abból dolgoztam, amim van :)

    A kék meg élőben nem ilyen erős, csak a Nokián se vaku, se semmilyen autófókusz, se bármi más, amivel jobb képeket lehetne lőni, így hát a végeredmény az lett, hogy bevilágít a LED, mint a fene. :D

    Az elsődleges meg amúgy is az volt, hogy kuss legyen a házban, meg ne melegedjen a HDD. :D Az összhatás már a megrendelőnek kellett a ráccsal, egyrészt hogy eltakarja félig-meddig az ocsmány, szemre fúrt lyukaimat, meg hát, szeszély :D 13 évesen neked is tetszene, ha LED-es gépet kapnál :D Ő ilyet kapott.

    [ Szerkesztve ]

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák