Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    elnézést kérek minden lamallalyukasztó segéderőtől, de asszem rövid úton változott a terv. azaz polcra került.... :B :R

    ugyanaz történt, mint a múltkor. elővettem a hajdani gigbyte gtx480-at. amin ugye a zalman vf300f hűtője lett rátéve, kicsierélt ventikkel: fanmate2 1200 12 centis s-flex és egy 9 centis, 1600 rpm-es noctua 5 v- fixen.

    tehát a múltkor elővettem a nay hűtő építesekor, és annyira tökéletes ez a hűtési megoldás, hogy nem volt szívem, bárorságom megbontani. ezért jött a képbe a sérült ventis msi tf2, ami is végül barkácsolva lett.

    most elővettem, hogy majd erre lesz kialakítva a tervezett új aktív hűtés. de nézegetve a ventit közösítettem 12v-on a fanamte-re. így a kicsit is fel tudom tekerni, ami a fet-eknél és sok ramnál van.

    a fülem aztán tényleg érzékeny a zajra, de letekerve alíg, sé feltekerve is messze a vf3000f eredeti venijeitől,a ref-ről meg ne is beszéljünk.

    úgy hogy ezt megint nem szedem szét! :N
    így marad.
    asszem megtartom tartaléknak...
    de annyira halk, hogy esetleges ideiglenes sli-ba a nagy mellé is berakhatom, ha nvida surround-ot akarok.
    eladni sincs szívem, mert nehezen talánék olyat, aki értékelné. meg az eladáshoz viszont túl barkács módon vannak a ventik feldrótozva, pántozva...

    úgyhogy még 1x köszi az ötleketek, és bocs: ez nem mostani hűtőépítés lesz....

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák