- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
A közeljövőben tervezek gépet épiteni, jelenleg már megvan hozzá a ház ami egy FSP Cut593a típusú ház. Nos ugye ebbe van gyárilag 4db beépitett ventillátor ami ha minden igaz DC-s, ARGB-s. Ehhez szeretnék még 3db 120-as ventit felülre ami előny lenne ha ARGB-s lenne, de nem gond ha nem az de akkor csak is fekete. Ha lehet a legjobb ár/érték arányúak érdekelnének, jobb lenne ha minnél halkabb lenne de magas levegőszállitással amennyire ez kivitelezhető.
Illetve még valami, egy MSI B550 Gaming Gen3 alaplapot fogok venni, ami ha jól értelmezem akkor tudja a DC ventiket is szabályozni?!
Ha igen, akkor vegyek DC-s ventiket mellé vagy vegyehetek nyugodtan PWM-s ventiket, csak más csatira dugom legfeljebb?Na és még valami, az alaplap csak sima RGB-s ventiket tud kezelni ha jól értem ARGB-t nem is?
Magyarán akkor kéne egy ARGB hub külön kezelni a ventiket?Köszönöm ha valaki segit, ebben a témában még nem nagyon vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Osziii02
csendes tag
Szóba jöhet másik alaplap is.
Nincs hub a ventillátoroknak. -
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Be quiet! Light Wing LX szériáról? Azt néztem ár/érték arányba elég jók az adatok a high-speed tipusoknál, de érdekelne a ti véleményetek is. Vagy ha tudtok jobb ár/érték arányos, ARGB-s ventiket akkor szívesen fogadom a tippeket. 120mm és 140mm is érdekelne.
-
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy mit tudtok ezekről a ventikről? Nekem bejön mint az ára mint a technikai adatai, elég halknak tűnik a 25,6dB-el és méghozzá 84 CFM-el. Szerintetek ezek mennyire valós adatok? Kerestem teszteket de még nem találtam, illetve a deepcool weboldalán se találom ezt a típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- Akciós ventik / Arctic / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs