Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A21

    tag

    Szia Grózi!

    Megvan a ház: NZXT MANTA

    Ebben van alapból elosztó. Idézek a prohardver tesztből: "Két NZXT-re jellemző nyomtatott áramkört csavaroztak a Manta alaplaptálcájának fonákjára. A nagyobbik nyolc ventilátor vezérléséhez való szabályzó. Hét hagyományos, háromtűs csatlakozós ventilátort és akár a processzorhűtő négytűs, PWM szabályzós lapátkerekét is ráköthetjük. Kézi vezérlése nincs, az alaplap egyik PWM-es tűsorára lehet rákötni, azon keresztül már önműködően vagy a megfelelő szoftver segítségével, kézzel is állíthatjuk a fordulatszámot. (Persze minden ventilátornál egységesen, hiszen ugyanarról a forrásról vannak vezérelve.) A másik, kisebb panel a tápot rejtő dobozon lévő NZXT feliratot és a hátsó csatlakozókat megvilágító LED-eket vezérli, üzemmódjai a hátlapon lévő gombbal váltogathatóak."

    Alapból van benne 3 db 3 pines venti, ami erre van kötve, én szeretnék még 2-őt. Elég sok videót és tesztet néztem és valahol kipróbálták elég sok variánssal, és a legjobb hűtést úgy adta, hogy elöl 2, hátul 1 és fent 1 volt benne, ami marha érdekes, mert azt gondolnám felül 2 jobban tolja ki a meleget.

    Szerinted hogy lehetne elérni a legjobb légáramot és milyen ventiket vegyek bele, cseréljem az összeset vagy előbb tegyek 1 próbát a gyári ventikkel plusz az extra 2 db 120/140 mm-essel.

    Arra is gondoltam, hogy előre teszem a 2 140 mm-est és felülre mehet a 2 gyári 120-as.

    Mit gondolsz? :R

    Alaplap még nincs meg, de ASUS 150i AURA lesz.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák