Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv all!

    Igen komoly házhűtést tervezek a következő házba.

    Előre kettő, fentre kettő, és lentre is kettő 12 de inkább 14centis venti. Kérdés milyen legyen. Felmerült a Noctua, csak az a bökkenő hogy ez a módszer többe van mint az egész ház :D AeroCool ami még szimpatikus árban mindenképp de nem igazán ismerem.

    Mindegyik ventilátor 4sávos vezérlőpanelre lesz kötve. A kapcsoláson még agyalok mert úgy kéne megoldani hogy üresben elég lenne 1-1 ventilátornak mennie, de amikor nagyüzem van ráindítanák a másodikra is. Valószínűleg ez új vezérlőpanelt is hoz, mert bár a mostani is 4csatornás, a CPU hűtéssel egy csatorna alapból el van foglalva és a HDD is visz egy csatornát - szóval így belegondolva ezzel az egy 4sávos panellel nem tudom meg oldani hogy további 3 vagy 6ventilátor menjen...

    Mi van akkor ha a mostani vezérlőpanelen meghagyom a CPU-t és a HDD-t 1-1ventilátorral, az új vezérlőpanelra meg csak 4db ventilátort veszek/kötök és így megoldható az idle és nagyüzemi hűtés is. Ez esetben fent és lent volna a 4db ventilátor és a meglévő HDD ventilátornak csak a HDD hűtés volna a feladata.

    Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák