Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hzsolee

    őstag

    válasz kirkri #3034 üzenetére

    Jogos. Akartam is linkelni de mobilról nem az igazi.
    Szóval ebből van három, ebből meg egy. Mióta megjött az nvr a wifist tesztelem, a többit még nem használtam hosszaban. Az ár volt a fontos a rendeléseknél, a következők 2Mp-ek lesznek nekem is.
    Tapasztalat:
    A három egyformáról sokmindent nem tudok mondani, mivel nem mennek 24-ben, csak egy-egy próba erejéig voltak bekapcsolva. Fém ház, megfelelő tartóval. Egy cd adtak hozzá programokkal. Volt egy hsz-em a közelmúltban (ahol a kollega a 3,6-os optikára volt kiváncsi) amiben a kép az egyikről lett mentve. A wifissel kapcsolatban van olyan észrevételem, hogy véletlenszerűen a felvétel felgyorsulva van rögzítve. Nem sűrűen fordul elő, de már többször megtörtént. Ennél annyira jutottam, hogy ilyenkor az élőkép pár másodperces kimaradásokkal jelenik meg, ezért a visszajátszáskor gyors lesz a felvétel. Pillanatnyilag úgy néz ki a dolog, hogy az nvr-hez egy router van csatlakoztatva és ehhez ez a kamera wifin csatlakozik. Szerintem a router lesz a ludas, mert ha újraindítom, vagy csak ha lehúzom és visszadugom az nvr-t megszűnik a hiba. Sajnos kábelel nem tudom kiváltani egy próba erejéig sem, jelen állásban kivitelezhetetlen. Amúgy semmi extra, műanyag ház jól állítható felfogatás, szintén járt hozzá egy cd programokkal.
    Igazából az eredeti elképzelés az, hogy az nvr-hez egy switch-en keresztül csatlakoznak majd a kamerák kábelen. A router csak a mobil elérést fogja szolgálni. Ki kéne már építeni a kábeleket, és lassan gyűlnek az alkatrészek is, csak sajnos időm az nem nagyon van a dolgokra. (jött az életünkbe egy kis tündér, és sok időnket elveszi :) )
    Az nvr-ről annyi, hogy nagyon gyorsan megkaptam, és a vámmal nem volt gond. Egy laptop hdd-vel megy most, és meglepően kevés a fogyasztása (főleg ez volt az elsődleges) Magyar nyelv van benne, de néhol elég vicces a fordítás. Az egere elég gagyi, de amenyire kell azt tudja. A hozzá kapott táp megfelelő. Vga és hdmi csatlakozón is próbáltam, megfelelő a képe. Annyi kiegészítést eszközöltem rajta, hogy ragasztottam egy hűtőbordát a chipjére. Utánna már nem volt időm méregetni de előtte 60+pár fokos volt. Lehet ostobaság volt, és nem ér semmit de jól néz ki :)
    Hát kb ennyi a személyes vélemény kiegészítés

    [ Szerkesztve ]

    A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

Új hozzászólás Aktív témák