Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Bad Pritt #1390 üzenetére

    Köszi, ez megvan, ki is próbáltam, kellett néhány beállítást módosítani, hogy menjen. De képet nem tudok adni a hibáról, mert ahogy újraindítottam a konzolt és beléptem a játékba, Master Chief lenn állt a földön és kapott a nyakába egy tonna partraszálló egységet, majd mikor felment a lifttel, fönt is volt vagy tíz ellenfél, meg a kapcsoló is a helyére került. Korábban, többször is ki-belépve fönt nem volt senki, az energiapajzs se volt ott és a kapcsoló sem. Csak egy üres „keret”, ami úgy nézett ki, mintha oda lehetne betolni a kapcsoló egységet. Lehet, hogy betelt valami puffer és ezért nem tudta odatenni az emeleti cuccokat? Mondjuk az összeszedhető fegyverek ott voltak eddig is, de a liftaknák melletti kapcsolók szintén hiányoztak.
    Fent van az összes létező Halo játék az S-en (a háttértáro 46GB szabad hely maradt), felváltva indítgattam mindet, lehet hogy tényleg besokallt valamitől.
    Már mindet végigtoltam PC-n, kivéve a Guardianst meg a két Warst, de úgy döntöttem, miután az Infinitet végigtolom normálon, nekiugrok mindnek legendary-n, úgy össze áll a teljes sztori.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák