Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz kiskornel #4915 üzenetére

    ...sőt a melles csizma semmit sem segített, de régóta vágytam egyre. Így 35 fokban aszalódtam (közben szitakötőket fotózgattam) és bújkáltam a madarak elől. A bosszantó, hogy tőlök 20 méterre van az 55-ös út, elég forgalmas, de semmi reakció. (Megszokták nyílván.)
    Az árvíznek "hála", rengeteg kis mocsaras rész van (bár inkább csak volt) és 150mm-en is lett végülis gyorsba értékelhető, de sokkal jobbakat akarok :)

    Természetesenek semmiképpen nem veszem azt, hogy odaengednek, azért így 30 felett már épp elég időt voltam ott, ezek vadonélő állatok, így van, nem városi galambok :), de tény, azt sem gondoltam hogy hónapok kellenek a sátor megszokáshoz, ez azért durva. :Y

    Anno mikor Hydrával és Fejóval mentünk erdőbe madarakat fotózni (nem lápi terület, tény) hipp-hopp megszokták (5-10p) hogy ott állok 3-4 méterre egy sátor alatt, amit mozgattam is. (Innen gondoltam hogy könnyebb, vagy legalábbis nem hónapok kérdése...de értem és elhiszem persze.)

    A gond mondjuk az, hogy nyáron max 2 hetente tudok menni, akkor is csak hétvégére, máskor ennyit se. Szóval nincs lehetőségem tesztelgetni a helyet :( Mint mindig, kimegyek adhoc és lesz ami lesz :B
    (Az is igaz, hogy 150mm általában harmatos ehhez, 300mm környéke már kezdődik...)

    Larry303 ;) :R

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák