Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz radi8tor #1178 üzenetére

    Én logout-ról nézem, ott nem jelenik meg. :(

    (#1156) Eperkutyus: kicsit változtass a színvilágon. Legyen igazán zöld a zöld. Még a vivid agyonhúzott munkahelyi moncsimon is olyan semilyen. Próbáld meg a háttér elszíneződését kicsit csökkenteni. Ott még nyomj rá kontrasztot.
    Oh, hát akkor ez a kép csak példa volt...

    (#1144) Eperkutyus: maga a téma nagyon szép, de én szerintem a kép közepén a kis falucska nem eléggé érvényesül. Túl nagy semmit mondó előteret hagytál ("üres előtér hiba"). Játszadozz kicsit a színekkel, mert ez a zöld nem az az igazi zöld. A háttér színhőmérséklete nagyon eltér (talán a köd miatt), szvsz azt kicsit lehetne korrikálni.
    Ha a kép aljából vágnál, akkor talán joban érvényesülne a falucska. És egy kicsit a színhőmérséklet és a zöld színnel kellene játszadozni.
    Regisztrálj valamelyik webtár oldalra. oda szabadon fel ftp-zheted a fájlokat, és akkor semilyen motor nem szólhat bele a forrásfájl milyenségébe (na persze még a böngésző kicsit belekontárkodhat a megjelenítésbe...).
    A téma *-os 5-ös, és a felhők is jól vissza vannak húzva. És szép tájakon jártok. :U
    Lehet itt mégis egy telés kép jobb lett volna, háttérben nagy hegy, előtérben meg a falu egy részletével.

    (#1140) cOxeR: Nem hátrány a FullFrame? Én megpukkadnék, ha 1/1,6x gyútávval nagyobb lenne a látóterem. Most már lassan nekem is kellene egy ilyesmi projektet bevezetnem... bár ehhez nincs sok tapasztalatom.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák