- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- DIGI Mobil
Hirdetés
-
Notebookokba érkezhet meg az LG Tandem OLED kijelzője
ph A koreaiak megkezdték a nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínáló 13 hüvelykes panelek tömeggyártását.
-
Egyelőre nem kaptunk új megjelenési dátumot a Southfieldhez
gp Eredetileg a minap érkezett volna a játék, de végül eltolták a premiert a készítők.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Woodslave #80337 üzenetére
Én eleve nem így szoktam. Kiszámolom, hogy mennyi szénhidrát van a szárazban, utána lefőzöm, lemérem a teljes tömeget, elosztom a szénhidrát mennyiségével, amire kapok egy szorzófaktort. Rizs esetében 2,7 és 3,5 között szokott általában lenni. Kajáláshoz meg ha tudom ,hogy egy étkezéshez kell mondjuk 30 g ch, akkor felszorzom ezzel a számmal és annyit szedek hozzá. A párolgást meg úgy veszed bele, hogy a számot, amit kiszámoltál csökkented 1-2 tizeddel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 24
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...