- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Átjövök ide, de csak a rend kedvéért, mert látom, hogy szinte ugyan azokkal fogok társalogni, mint az autós topicban.
Szóval nyári gumit szeretnék majd venni a tavasszal. 225/45 R17
Mit tudni a tesztekről, mikor érkeznek? Illetve mennyire van pénz szaga egy ADAC tesztnek pl?
Illetve tudtok arról valamit, hogy a japán gumik valamivel puhábbak, mint mondjuk egy Pirelli, vagy Michelin, aka EU gumik? Ezáltal jobban is csúsznak mondjuk. -
z123456789
addikt
válasz choco01 #17644 üzenetére
Fő a biztonság. Legtöbbször 4-en ülünk az autóban, és nem rövid távon használom. Sok pálya ráadásul. Inkább egyen többet az autó, mint megcsússzon vizes úton. Kophat miattam, a terv úgy is az, hogy 2 szezon után kuka.
120 000 Ft-tal számoltam kb, miután beütöttem a gumikeresőbe több oldalon, hogy prémium, és "A" osztályozás vizes úton. -
z123456789
addikt
válasz choco01 #17646 üzenetére
(#17646) choco01
Köszi.
Tesztek egyébként mikor várhatóak? Esetleg ha még erre tudnál válaszolni, megköszönném.(#17647) B-L-A-C-K
Én is úgy csinálom, mint Lenko. Lemos, kavics/retek kiszed, szárazon gumiápoló az oldalfalakra, majd kicsit hagyom száradni, és elcsomagolom keréktáskába. (Viszont nekem van állványom, ahol nem terhel egyik gumi sem a másikra.) Szerintem nem dunsztolódik az ott, hanem úgy viselkedik, mintha tartósítva lenne. SZERINTEM.
Egyébként szokott lenni szupermaretekben állvány, vagy hasonló kampó. Havernak kampói vannak, ez még akár helytakarékosabb is lehet, mint az állvány, ha egymás mellé rakod a falra a gumikat.Ha csak gumi, akkor inkább egymásra raknám. Kampónál szerintem deformálódik a gravitáció miatt idővel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1