Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    őstag

    Ha 70e km szerintetek is jó futásteljesítmény akkor megnyugodtam.
    Sajnos a búgás az első szezon után cc 20k után, de erre nem mernék megesküdni, az viszont tuti, h nem ment sokat csendben.
    A hordozó egy 2009-es Passat CC, Barum-ra esett a választás, mert sok jót(is) olvastam róla, és talán nem annyira vészes az ára. Sokat megyünk a kocsival, de sem én sem a Zasszony nem egy száguldozó típus, így nem akartunk vagyonokat kifizetni egy garnitúráért. A Barum a Conti csoport tagja, ezzel a búgással megkerestem a Continental-t. Felhívtak és elmondták, h az autónak könnyű a "segge" így ha egy-két ember utazik az autóval akkor hajlamos a kagylósodásra a két hátsó, mert pattog az úton. Megoldásnak javasoltak egy mázsás vaslapot a csomagtartóba. (és ezt halál komolyan mondta a faxi :W ) Vagy részmegoldás, h keresztbe cseréljem a két hátsót olyan 5-7 ezrenként. Szimmetrikus az abroncs, nincs forgásiránya, így nyugodtan megejthetem azt a cserét. Így is tettem, de nagy javulás az első hang megjelenésétől nem volt tapasztalható. Mára eljutottam odáig, h kifejezetten zavar a hangja, nagyon erős, nincs mese, cserélnem kell. :((
    #47488szabonagyur:
    Nem fut 12 hónapot, azért van téli igénybevétel is a hozzá illő garnitúrával, ami 4-5 hónap. 1ébként volt olyan hetem, amikor 7 nap alatt mentünk 7k-t, így nem olyan nehéz összeszedni egy év alatt 30k-! ;)

    [ Szerkesztve ]

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák