- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz SpazzMaticus #700 üzenetére
Nem tudom hogy igaza van-e vagy sem,nem is érdekel és nem is az én dolgom el dönteni.
A GTA V-ért egyszer fizettem ,vagyis nem egyszer mert konzolra is megvettem,de a lényeg végül is az hogy egyszer megvettem utána sok ezer órát játszottam vele és nem költöttem rá,még is meg volt mindenem.Számomra a GTA V és az Online mindennél jobb volt,az elmúlt tizen valahány évben egyetlen másik ilyen kaliberű játékkal sem találkoztam.Volt itt sok próbálkozás és klón de valjuk be akármilyen cseszett nagy hype-al jöttek és csilli villi grafikával jöttek belül rohadtak voltak és szart sem értek.Kb olyanok voltak mint a arany csomagolópapírba csomagolt kutya szar,kivülről szép de jobban megnézve nem kérsz belőle.
Ha megérem a GTA 6 igen is kell,a videó alapján szerintem a rockstar megint pofán csapja a többi kiadót,mert hasonló kaliberű játékkal megnt nem tudnak majd előjönni tíz évig az fix.
Az meg hogy ki mennyit költ játékra megint más tészta,senkinek semmi köze ahhoz szerintem.Ha valaki nem költ Online-ban semmit mert megszerzi magának ok,de ha lusta és megveszi pénzért,hát tegye az ő dolga.
Ui:Mobilon már a héten másodszor látom azt a pc gurus hirdetést hogy jön az RDR3. -
félisten
válasz SpazzMaticus #700 üzenetére
A hype train jelenséget nem kérdőjelezem meg, ez az egész iparágra jellemző... meg sok egyébre is.
De hogy a Rockstar legyen lehúzással vádolva, azt nagyon nem értettem."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SpazzMaticus
tag
Az írásod első fele szimpla magánvélemény, ami tökéletesen rendben van, csak nem erről beszélt sem a blog írója, sem én.
"Az meg hogy ki mennyit költ játékra" szintén magánügy, de szintén nem a témafelvetés része, már azon felül is, hogy ahányszor felmerül akármelyik fórumon bármelyik játékkal kapcsolatban a "talán nem kellene előre vásárolni", arra a "pavlovi reflex" minden egyes esetben a "nem kéne más zsebében turkálni", ami szimpla félrebeszélés, és/vagy komoly szövegértési probléma csak, nem a kerdésfelvetésre adott válasz.
Az írás továbbra sem arról szól amiről te beszélsz.
Az : "Egyszerű,irigység." részre meg csak annyit.
Plata, ugyanmár... Ki ? Mire?[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Plata
félisten
válasz SpazzMaticus #704 üzenetére
Gondolom a cikkíró a rokkantsztárra.
-
gabesz123
tag
válasz AxBattler #694 üzenetére
Ezt fájdalmas volt olvasni, nem is bírtam végig. Persze, render video... Elég csak megnézni az V teaser-ét, bakker 2011-ben az kb. ekkorát ütött, mint most ez. És bizony ingame jelenetek voltak. De ezen is látszik, hogy egy szteroidozott RDR2 kinézet. Ami valóban durva, hogy mennyi npc/kocsi/hajó, stb van 1-1 jelentben (ez lehet a valós gameplay-ben már nem lesz ilyen, de a többi része egyértelműen nem kamu). A konzolra jön előbb, majd PC-re résznek sajnos van valóságalapja, az V-nél is így volt, de ki lehet várni, nem kell konzolt venni, senki nem kényszeríti rá az embert. Vagy venni használtam, majd eladni, ha végig tolta az ember.
-
Plata
félisten
válasz gabesz123 #706 üzenetére
Szerintem érdekes volt olvasni,tény hogy amit leírt az tömény hülyeség,de vicces.
Nem tudom vajon játszott-e valaha GTA játékkal,vagy csak csípi a szemét hogy a GTA ennnyire népszerű és gondolta leírja a marhaságait.
Kb olyan volt ez mint egy hisztis kis csaj kritikája a hétvégi buliról amire meg sem hívták. -
SpazzMaticus
tag
válasz gabesz123 #706 üzenetére
Én meg bocs, de azt látom ki a válaszokból, hogy a sértettség, mindkét "oldalon" ugyanakkora, és a kérdesfelvetés másik szemmel nézése, magyarul a kompromisszumos párbeszéd mindkét oldalon "hamvába hol" az első mondatnál már..
-
gabesz123
tag
válasz SpazzMaticus #709 üzenetére
Ebben milyen sértettség van? Egyszerűen feleslegesen pocskondiáz és valótlan dolgokat is ír. A marketing része oké, a kiadó minél több pénzt szeretne, de emiatt külön beleállni r*-ba hülyeség, ha lenne egy ilyen cégem, én is minél nagyobb profitot szeretnék. A tudatos vásárlót úgysem tudják megvezetni. A hype vonat meg persze, hogy pörög. Én az első GTA óta követem a sorozatot és mindig mindegyikben volt valami, ami kiemelte a tömegből őket, ez nem fanboy-kodás, hanem tények (itt meg főleg érthető a lelkesedés, sokunknak volt a kedvence a 3D-s korszakból Vice City). Nekem is vannak (jó) játékok, amik nem tetszenek, mert az adott stílust nem csípem, mégsem kezdem el kritizálni.
-
Plata
félisten
Gondolom még nem lehet tudni hogy mi a főszereplők teljes neve,azon kívül hogy Lucia meg Jason.
Vagy van róla bármi infó?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #712 üzenetére
Mert a GTA V főszereplőinek volt rendes neve.
Úgy értem hogy nem csak Michael Franklin és Trevor voltak.
Hááát az nagyon ögyszörű név választás lönne.De ha nagyon izgat a kérdés akkor ezért.
[kép]
Jön a karácsony,gondolom jön egy új legendary hajó vagy egy egész bundle,ha csini hajó lesz Lucia lenne a neve.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Jajj már he.
Amúgy nem csak a GTA V-ben voltak rendes nevek. GTA I, III és Advance kivételével mindenhol volt vezetéknév is.
GTA Vice City - Thomas "Tommy" Vercetti
GTA San Andreas - Carl Johnson "CJ"
GTA IV - Nico Bellic
GTA V - Michael De Santa, Franklin Clinton, Trevor Philips
GTA Liberty City Stories - Toni Cipriani
GTA Vice City Stories - Victor Vance
GTA Chinatown Wars - Huang LeeSmoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #714 üzenetére
Igen Carl-ra emlékszem a szerb sügérre nem nagyon,a vice city-s pofa sem rémlett már.
Mobilos izékkel nem játszottam.
Nem vagyok nagy mobil játékos.
Utálom a szemüveget,anélkül meg nem nagyon látom. -
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #716 üzenetére
Ami azt illeti szerintem most télen ha lesz időm beütemezem a triológiát.
Bár ha a vice cityben még mindig annyira idegesítő az RC-s küldi akkor hagyom. -
Plata
félisten
válasz homerhamm #718 üzenetére
De én kíváncsi vagyok vajon milyen lett felújítva,az idén jó pár felújított játékot toltam.
Például Mafia 1-2-3 definitive edition,őszintén szólva az első jó volt a második borzalom.Harmadik meg szerintem olyan amilyen volt.
Mass effect 1-2-3.Ezt nem is nagyon tudom le tenni,már sokadszorra vittem végig.
Sokkal jobb mint az eredeti.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz homerhamm #721 üzenetére
Az eredetiben is elvesztetted az összes fegyvered. Régen ez volt a rendszer. Ilyen meg nekem nem volt a felújított GTA sorozatban hogy az útban növény legyen. A Mafia 2 DE-ben volt olyan hogy a sziklák textúrája az úton keresztül jött nem volt "levágva".
Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #722 üzenetére
Mafia 2 legemlékezetesebb küldetése számomra az volt amikor egy géppuskával lődöztünk egy gyárra,majd utána be kellett menni és elkapni valami fószert.majd ki menekülni,na itt lett érdekes,az épület textúrája szétrobbant és nem lehetett látni egy centire sem.Minimap-ot nézve másztam ki a nem tudom hanyadik emeletről,élmény volt.
Na és az is vicces volt hogy az autók ajtaja leszakadt sokszor ha bele ültem. -
homerhamm
addikt
válasz Wiz Khalifa #722 üzenetére
Én egyszer letöltöttem a Mafia 2 demót, és 10 perc játék után beestem a textúra alá.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Kylesa
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #712 üzenetére
Jason vezetékneve lehetne mondjuk... Vercetti?
it's a danger pretty here in Night City
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #727 üzenetére
Ez GTA 6 lösz,nem GTA miskóc,romulánok helyett latínók lesznek.
Én arra leszek kíváncsi hogy floridai gyökér mikor adja fel hogy a rockstartól pénzt követeljen.
Tönkretették az életét amiért benne van a trailerben és a játékban.
Szegény hülye,Lindzi de lohan is rácseszett annak idején. -
Wiz Khalifa
veterán
Így is úgy is rácseszik a Floridai Joker már csak egy alap tény miatt. Csak hasonlít a karakter rá. De se a hajszín, se a tetkók, stb... nem egyeznek. Ez meg azt jelenti ugye, hogy amcsiban ami csak hasonlít, de nem ugyan olyan azért hiába perelsz be van védve a készítő.
Az autókat szétverő nő jobban hasonlít amúgy, csoda hogy Ő nem balhézik.
Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #729 üzenetére
Az lenne még a poén ha a pasit be perelnék amiért joker kinézetből akar pénzt szerezni.
Hiszen ő meg a filmből lopta. -
Heroes fan
őstag
válasz Wiz Khalifa #680 üzenetére
Annyit tudni, hogy windows 11 és 12 őn fog menni és mesh shadert fog használni. Így rtx kártyákkal fog működni úgy mint jelen esetben az alan wake 2. 32 giga ram alatt felejtős. Prociból is 12 dik gen meg felette. Amd től meg a 7700 as. Akinek ezek nincsenek meg nem fog tudni játszani vele pc n.
-
Plata
félisten
válasz Heroes fan #731 üzenetére
Hát persze,jelenleg semmit sem tudunk.
De windows 23 kell neki,meg 256 giga ram,I9 21000 proci és rtx 6090-es kártya.
Plusz egy atomreaktor a kertbe.[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Akkora hype jött belém a játék miatt, hogy 80%-ban emiatt beruháztam egy PS5-re múlt héten..
Más oka is van, de az most mindegy.Aztán tesztelni a konzol tudását a Crew Motorfestet választottam, mint állandó játékom, majd csalódottan láttam, resolution módban milyen csúnyán, szaggatottan fut.
RIP me, a GTA 6-ot szerintem már alig-alig tudja majd futtatni az 5, na de hátha performance módban tűrhető lesz, kinézetre is.
Malaka!
-
Plata
félisten
válasz spleenszuru #733 üzenetére
Miért nem vártál egy pro-ra?
Bár szerintem ha halgatunk a flúgosokra akkor ps5 pro-n sem fog futni csak ps8 pro-n.
De azon is csak minimumon. -
Plata
félisten
válasz Heroes fan #736 üzenetére
Érdekes,nálam az Alan wake 2-nél win 10-et ír.
Vagy talán te az Alan Wake 12-re gondoltál?
Attól hogy olyat használ még nem biztos hogy az kell neki,rockstar esélyes hogy jobban megcsinálja mint a remedy.
Szerintem vidd vissza a varázsgömbödet a szervízbe,mert ráférne egy alapos felújítás.
Lehet még win xp van rajta nem?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Heroes fan #738 üzenetére
Aha,az előbb még mást írtál.
Egyébként az sem érdekel ha csak konzolra jön ki.
Nem vagyok oda az ilyen lófing játékokért,akár mennyire népszerűek,jobban szeretem az olyan játékot amiben nem 10 óra játék van hanem többszáz.Na és többször is végig lehet vinni esetleg másképp.Ez a hellblade tipikusan haggyál lógva kategória. -
nincsnév007
őstag
szerintem a crew motorfest nem a legjobb játék, tesztelni a gépet.Imádom a crew sorozatot de tipik ubi.Nem az a játék fogja megizzasztani a ps5-t. Probáld ki a felturbózott játékokat, uncharted, tsushima, pókember, god of war, most ami hirtelen eszembe jut .
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz Heroes fan #738 üzenetére
Aki gondolja előrendelheti [link] ✌️
Heroes fan nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
SpazzMaticus
tag
Ezen most felröhögtem.
Ez komoly ? Nem trollkodsz ?
Ezért a játékért vettél most egy ps5-öt ???LOL....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Heroes fan #731 üzenetére
Nem csak RTX-el fog működni, mert az RX modellű kártyákkal is fog működni, de mind1 is mert ennyire előre még szerintem kár találgatni hogy mi lesz a pontos gépigény.
Smoke some weed nigga!
-
Heroes fan
őstag
válasz Wiz Khalifa #744 üzenetére
Nyílván ahol van benne az a shader az 6600-tól felfele, az hogy 6600-on hogy fog futni az más kérdés, mert ha úgy mint az alan wake akkor nagyon gatya lesz már azzal is.
-
Plata
félisten
válasz Heroes fan #745 üzenetére
Ne hasonlítsd már egy gatya játékhoz.
Egyébként meg hallottam hogy switch tulajok szerint még kicsit lebutítva a switch-en is menne a GTA6,de az már megint mekkora baromság. -
SpazzMaticus
tag
Plata ez nyílván ízlés kérdése, de azért "legatyázni" egy olyan játékot, ami -bár neked nem tetszik- tőled függetlenül a többség szerint meg az utóbbi évek egyik legjobbja, még nálad is elég alacsony színvonal, (ugye ezt egy még még sem jelent, vs kiadott, és sikert aratott játék kontextusában bírod így benyögni... ) még úgy is, hogy sokra tőled azért nem számít az ember...
Annak fényében meg különösen vicces is ez, amekkora magyarázásba kezdesz akkor, amikor valaki csak annyit mer itt mondani, hogy egy másfél perces PR videó/az azóta tartó globális maszturbációs hullám csöppet talán aránytalan és optimista, és esetleg mondjuk még meg kellene várni néhány konkrétumot is, egy úgy majd kb. egy év múlva megjelenő játékkal kapcsolatban...
De hát tudjuk,ez az új GTA, nem egy AW2.
Tudod ezért nehéz veled trollkodás nélkül beszélgetni, vitázni, mert az őszinte rajongás az egy szép dolog, de a wikipedián meg a : "hc fanboy" címszó mellett a te fényképed virít ott nagy valószínűséggel...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Heroes fan #748 üzenetére
Nem rémlik hogy valaha is írtam volna valamit a profilomba,egyébként elfutna,de nem fog,mert nem az a tipusú játék ami érdekelne hangyányit is.
Sosem játszottam egyik részével sem,pedig meg van kettő is.
Úgy emlékszem steamen kettő van.
Amd-t sosem vennék.Fűteni jó de egyébként kösz de kösz nem.[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Aha. Megha belegondolsz nincs is a piacon már jópár éve gtx széria meg rx 5700 meg lefelé. 2026 ra meg majdnem végéhez közeledik a ps5 korszak. Ezekbe nincs is a shader se, ami nem igényelné akkor is 26 ra egy 1080 is olyan lesz mint a 1030 as. Akkor mi értelme támogatni őket? Egy kis logika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs