Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz AxBattler #694 üzenetére
Szerintem nem erről szólt amit írt, és a stílustától függetlenül legalábbis elgondolkodtató.
A másfél perc videó/gamerközösségben, sajtóban vert hullámok mértéke, AAA játékpiac mai helyzete fényében legalábbis, szerintem.Azután egyet nem kell vele érteni, a döntó többség nem is fog természetesen, de maga a közösseg reakciója az ilyen véleménnyilvánításokra a legnagyobb igazolás az abban leírtakra.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
gabesz123
tag
válasz AxBattler #694 üzenetére
Ezt fájdalmas volt olvasni, nem is bírtam végig. Persze, render video... Elég csak megnézni az V teaser-ét, bakker 2011-ben az kb. ekkorát ütött, mint most ez. És bizony ingame jelenetek voltak. De ezen is látszik, hogy egy szteroidozott RDR2 kinézet. Ami valóban durva, hogy mennyi npc/kocsi/hajó, stb van 1-1 jelentben (ez lehet a valós gameplay-ben már nem lesz ilyen, de a többi része egyértelműen nem kamu). A konzolra jön előbb, majd PC-re résznek sajnos van valóságalapja, az V-nél is így volt, de ki lehet várni, nem kell konzolt venni, senki nem kényszeríti rá az embert. Vagy venni használtam, majd eladni, ha végig tolta az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest